Hogyan szerezhetnék új haverokat?
Itt a nyár, eddig a rossz időre lehetett fogni, de mostmár arra se lehet h egész nap itthon vagyok. Ha el is megyek valahova, azt is egyedül.. Néha összefutok ismerős arcokkal, bnőm is van, de pl egy házibuliba hívtak nyáron. Nekem nagyon hiányzik az, hogy minden nap a haverokkal, meg ilyenek. Hogyan bővíthetném a baráti körömet? :(
Köszi mindenkinek a válaszokat, és a f*szok kíméljenek légyszíves, nem vagyok rájuk kíváncsi.. 17/F
Kérdező, nekem hasonló a helyzetem hozzád. Csak 1 haverom van akit csak nagyon néha látok, akkor is keveset, barátnőm nincs. Vagyis általában egyedül vagyok, vagy a családommal, de nekem a családommal is vannak gondjaim.
Egyébként meg valaki nekem azt mondta hogy akik nem olyanok, hogy leisszák magukat meg folyamatosan csak a barátaikkal, haverjaikkal lógnak, és van is valami céljuk, nemcsak az ökörködés, azokból lesz valami sikeresebb ember felnőtt korában.
merre laksz,egykorúak vagyunk
17 F vagyok én is
Én Győr mellett lakom,de sokat járok Bp-re,haverkodunk?:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!