Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetnék új haverokat?

Hogyan szerezhetnék új haverokat?

Figyelt kérdés

Itt a nyár, eddig a rossz időre lehetett fogni, de mostmár arra se lehet h egész nap itthon vagyok. Ha el is megyek valahova, azt is egyedül.. Néha összefutok ismerős arcokkal, bnőm is van, de pl egy házibuliba hívtak nyáron. Nekem nagyon hiányzik az, hogy minden nap a haverokkal, meg ilyenek. Hogyan bővíthetném a baráti körömet? :(

Köszi mindenkinek a válaszokat, és a f*szok kíméljenek légyszíves, nem vagyok rájuk kíváncsi.. 17/F

2010. júl. 1. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Menj el haverkodni a zöld kocsmába
2010. júl. 1. 18:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nekem hasonló a helyzetem hozzád. Csak 1 haverom van akit csak nagyon néha látok, akkor is keveset, barátnőm nincs. Vagyis általában egyedül vagyok, vagy a családommal, de nekem a családommal is vannak gondjaim.

Egyébként meg valaki nekem azt mondta hogy akik nem olyanok, hogy leisszák magukat meg folyamatosan csak a barátaikkal, haverjaikkal lógnak, és van is valami céljuk, nemcsak az ökörködés, azokból lesz valami sikeresebb ember felnőtt korában.

2010. júl. 2. 00:15
 3/10 anonim válasza:
100%
dejó, nemvagyok egyedül. énis csak ténfergek egész nap, mert sehol senki, meg semmi...
2010. júl. 2. 00:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is punnyadok itthon egész nap, de én lány vagyok.. merre laksz, kérdező?(:
2010. júl. 2. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:

merre laksz,egykorúak vagyunk

17 F vagyok én is

2010. júl. 2. 20:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Pestmegye, Váctól nem messze :)
2010. júl. 3. 10:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Akit érdeklek az küldjön privát e-mailt ^^,
2010. júl. 4. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Én Győr mellett lakom,de sokat járok Bp-re,haverkodunk?:D

15/L

2010. júl. 4. 19:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Dobj egy mail-t :)
2010. júl. 5. 13:52
 10/10 anonim válasza:
ezjó:D
2010. aug. 6. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!