Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem foglalkozik a...

Miért nem foglalkozik a barátnőm a problémámmal?

Figyelt kérdés

Már az utóbbi időben találkozni sem volt nagyon kedvem vele, mert olyan fárasztó mindig arról beszélgetni, hogy ki hogy néz ki, meg ilyenek, mindig csak a kritizálás, pletykálás. De ez még nem is lett volna baj, alkalmazkodtam mindig, ettől még barátnőm volt, csak az volt a baj, hogy sokszor nem vette észre magát és sokszor megbántott azzal, hogy olyanokért szólt meg másokat, amilyen én is vagyok belsőleg vagy külsőleg.

A lényeg, hogy sokszor megbántott a viselkedésével. Egy hete hívott volna csavarogni, én pont beteg voltam és azt válaszoltam, hogy most nagyon rosszul érzem magam, semmihez sincs kedvem, főleg mások kidumálásához nincs semmi hangulatom. Erre visszaírt, hogy kikéri magának, ő senkit nem szokott és nem érti mi bajom van. Írtam, hogy pedig de, és kár, hogy észre sem veszi, hogy engem is meg szokott bántani. Erre ő, akkor inkább hagyjuk az egészet, van elég baja enélkül is (nem tudom mi, nem több, mint nekem). Azóta nem is írt, az se érdekli hogy vagyok:-(pedig nagyon beteg voltam. Most úgy tűnik, mintha én kötöttem volna belé, én bántottam meg. Engem az zavar, hogy el sem gondolkodott a dolgokon, rögtön felháborodott, megsértődött. Ha szépen mondtam volna el a problémámat, szerintem akkor sem ért volna semmit, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Túlságosan lelkis vagyok, most mit kellene tennem?

23/L

2010. júl. 1. 08:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem arról szól a barátság, hogy együtt sírunk, együtt nevetünk??

72-es te meg ki vagy neki? Senki!!

2010. júl. 1. 11:18
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi 72-es! Most pont az hiányzott nekem, hogy még te is kritizálj! Már rosszabbul nem is érezhetném magam:-( Pont erre volt szükségem! Ha már tanácsolni nem tudsz semmit, akkor minek írsz egyáltalán?! :-(
2010. júl. 1. 11:41
 13/16 dag ***** válasza:

10:43

szerintem nem azért írt ide ogy ilyen sorokat kapjon, ha te ilyen kemény vagy magadhoz az a szíved joga!! De ne vetítsd ki másra!! BETONPILLÉR!!!!

2010. júl. 1. 12:21
 14/16 dag ***** válasza:

eLÖZŐ VAGYOK!!!

szerintem most hogy tudattad vele, már máskép fog viselkedni!! Tudod valakit figyelmeztetni kell, hogy észre vegye magát!!

Vannak jó emberek is, akik akaratlanul ilyenek!! Ha van mellette egy érzékeny lány mint te, akkor tuti észre veszi magát!! Máskép olyanokkal sem barátkozott volna soha mint te!! Mert túl nyálasnak tartotta volna!!!

23/F

2010. júl. 1. 12:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi! De most akkor kinek kell megtenni az első lépést a másik felé? Ha nem ismeri el, hogy bántó dolgot mondott, lehet még ebből barátság? Keressem én vagy várjak?
2010. júl. 1. 12:38
 16/16 dag ***** válasza:

Végülis ha fontos neked ez a barátság meg teheted te is az első lépést!!

Én a haveromal ugyan így voltam!!

Izmos volt meg minden, én meg sovány!! De ha megláttunk együtt egy sovány csávót az utcán, utána meg nekem mondta hogy milyen görhes gyerek volt!! Holott én is az voltam,. és ez rám is kihatott!!!

Össze is kaptunk, pár hét után ki is békültünk!! Előttem azóta sem kritizál senkit!!

Szóval vond le a tanulságot!!

Lehet még belőle barátság, ha nem ő, akkor te tedd meg az első lépést, egy barátot elveszteni rossz dolog!! én már csak tudom!!

2010. júl. 1. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!