Szerintetek van rá esély, hogy él még a kútba esett kisfiú?
Tegnap indexen is meg origón is kiemelt hír volt, de most semmi friss nincs róla.
Pedig már 2 napja is, meg tegnap is olyan hírek voltak, hogy 6-8 óra lehet hátra a mentésből.
És hogy óvatosan nyilatkoznak, mert sok a nem várt akadály, de akkor is lassan 24 óra telt el, összesen meg már vagy 10 nap.
Én aggteleki barlangkatasztrófáról olvastam, amikor szakképzett barlangász volt a túravezető, és többen meghaltak, mert nem volt elég oxigén.
Még most is csak annyi van az origón, hogy kezdik összekötni a két lyukat, ami 24 óra lehet.
Aztán lehet ott kiderül, hogy a másik sokkal mélyebb, és még sehol se tartanak.
ugyanakkor matemaikailag lehetséges ezer kisebb csoda összejátszása. elmerul az iszapban de a feje kint van, azt nem tudom börön keresztul beszidhat e annyi nedvesség hogy te száradjon ki, az elvileg lehetséges hogy az iszapbol nyel másan és nem fullad meg, nyilván ha túl is éli életveszélyes állapotban lesz (van már most is) szerintem ha meglenne azonnal közölnék a hirt és halott lenne tudnánk ha élne ezt is tudnánk, de még az utobbi esetben se lenne biztos hogy végul túléli.
a legvalszinubb hogy azért nincs hir mert mindenki azon dolgozik hogy megtalálják, az is lehet hogy megvan már de egy bányamentő szakember nem tudja megállapitani, hogy él e, mert nem ez a képesitése, de valszin az orvos se tudja majd megállapítani hanem újraéleszti s később derul csak ki hogy él e vagy sem és hogy végul felépul e vagy sem.
Hát ez az, ki tudja mennyivel mélyebb, mint ameddig lement a nagyobb lyuk?
Az iszapra eddig nem is gondoltam, de reális, törmelék meg homok biztos van benne, meg víz is, akkor az egy ingoványos valami, amiben nem tud fennmaradni energia nélkül. Közel 2 héten át. Elájulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!