Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek van rá esély,...

Szerintetek van rá esély, hogy él még a kútba esett kisfiú?

Figyelt kérdés

Tegnap indexen is meg origón is kiemelt hír volt, de most semmi friss nincs róla.

Pedig már 2 napja is, meg tegnap is olyan hírek voltak, hogy 6-8 óra lehet hátra a mentésből.

És hogy óvatosan nyilatkoznak, mert sok a nem várt akadály, de akkor is lassan 24 óra telt el, összesen meg már vagy 10 nap.

2019. jan. 23. 16:05
1 2 3 4 5
 11/46 anonim válasza:
100%
Dolgoztam már ásott kútban 8-10 m mélyen 15- 20 perc után, már szédül az ember, a saját kilélegzett széndioxidjában fuldoklik.az a furat 30-40 cm 70- 100 m mély? Esélytelen a túlélés, de ha mégis akkor csoda lesz.
2019. jan. 24. 17:46
 12/46 A kérdező kommentje:

Én aggteleki barlangkatasztrófáról olvastam, amikor szakképzett barlangász volt a túravezető, és többen meghaltak, mert nem volt elég oxigén.

Még most is csak annyi van az origón, hogy kezdik összekötni a két lyukat, ami 24 óra lehet.

Aztán lehet ott kiderül, hogy a másik sokkal mélyebb, és még sehol se tartanak.

2019. jan. 24. 17:53
 13/46 anonim ***** válasza:
Napjába többször felkeresem én is a hírportálokat, sajnos semmi új. Nagyon remélem, hogy életben tudott maradni és beigazolódik az optimista orvosok elmélete.
2019. jan. 24. 21:23
 14/46 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi, én még a buszon is nézni szoktam mobilnettel.
2019. jan. 25. 08:16
 15/46 anonim ***** válasza:
Én is guglizgatok folyamatosan.
2019. jan. 25. 09:06
 16/46 anonim ***** válasza:
Nekem az nem tetszik, hogy 100 méter mélyen van, de 110 is elhangzott, de csak 60 méter mélyre sikerult leásni, s ezt nyitják be oldalra. Olyant is hallottam, hogy iszapba esett s elmerult.
2019. jan. 25. 13:54
 17/46 anonim ***** válasza:

ugyanakkor matemaikailag lehetséges ezer kisebb csoda összejátszása. elmerul az iszapban de a feje kint van, azt nem tudom börön keresztul beszidhat e annyi nedvesség hogy te száradjon ki, az elvileg lehetséges hogy az iszapbol nyel másan és nem fullad meg, nyilván ha túl is éli életveszélyes állapotban lesz (van már most is) szerintem ha meglenne azonnal közölnék a hirt és halott lenne tudnánk ha élne ezt is tudnánk, de még az utobbi esetben se lenne biztos hogy végul túléli.

a legvalszinubb hogy azért nincs hir mert mindenki azon dolgozik hogy megtalálják, az is lehet hogy megvan már de egy bányamentő szakember nem tudja megállapitani, hogy él e, mert nem ez a képesitése, de valszin az orvos se tudja majd megállapítani hanem újraéleszti s később derul csak ki hogy él e vagy sem és hogy végul felépul e vagy sem.

2019. jan. 25. 14:00
 18/46 anonim ***** válasza:
közben meglett a legújabb hír. 12 óra alatt másfél métert haladtak a 4-ből. ezért nem volt új hír eddig mert ez se igazi hír. ez alapján még egy napot kell várnia a gyereknek. nem arra hogy megtalálják, hanem arra hogy 50 méterrel fölötte legyenek s gondolkozhassanak onnan hogyan tovább.
2019. jan. 25. 14:07
 19/46 A kérdező kommentje:

Hát ez az, ki tudja mennyivel mélyebb, mint ameddig lement a nagyobb lyuk?

Az iszapra eddig nem is gondoltam, de reális, törmelék meg homok biztos van benne, meg víz is, akkor az egy ingoványos valami, amiben nem tud fennmaradni energia nélkül. Közel 2 héten át. Elájulva.

2019. jan. 25. 14:36
 20/46 anonim válasza:
Bár kilométerek ezrei választanak el engem és családomat ettől az idegen családtól,de folyton imádkozom hogy élve kerüljön elő a kisfiú. Anyaként àtérzem a fájdalmàt az anyukának. Tegnap éjjel képes voltam felébreszteni a 3 éves lányom csakhogy a szemébe nézhessek,hogy làthassam benne az életet
2019. jan. 25. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!