Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy legyek menő az iskolában?

Hogy legyek menő az iskolában?

Figyelt kérdés
nincs valami nagy hírnevem,kérlek segítsetek
2010. jún. 29. 16:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ne akarj az lenni :)

A "menők" azért menők, mert hétvégente a sárga földi isszák magukat, bunkók,hülyék - és tulajdonképpen alapvetően nem értenek semmihez azon kívül, hogyan kell másikat megalázni, mert az hú de vicces...

Nem hiszem, hogy ilyen szeretnél lenni.

2010. jún. 29. 18:27
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

Mellesleg engem az érdekelne, hogy miért tesznek föl sulival kapcsolatos kérdéseket a NYÁRI SZÜNET ELEJÉN?

Élvezzétek a 'nyarat', már ha lehet annak nevezni, most ne tököljetek ilyen kérdéseken szerintem!

2010. jún. 29. 18:34
 13/25 anonim válasza:
69%
Szerintem meg pont aktuális a kérdésfeltevés, hiszen nyáron van ideje változni. Nos szerintem ne hírnévre vágyjál, de ne is legyél szürke egér. Ha teheted vegyél elegánsabb ruhát, de semmiképpen ne kirívót, hogy a ruhád miatt nézzenek meg. Próbálj meg társaságban lenni az osztályban, elég ha csak pár emberrel,akik középúton járnak (nem tajparsztok de nem is stréberek), és menj el velük ide-oda. Ha ezen felül egész jól tanulsz (de nem stréberkedsz:D ), akkor már nem leszel utolsó kis senki, akit senki nem ismer. De lényeg, hogy ne muszályból tedd ezeket, hanem érezd jól magad
2010. jún. 29. 18:59
 14/25 A kérdező kommentje:
Egy értelmes vááálasz:O
2010. jún. 29. 19:24
 15/25 anonim ***** válasza:
57%

Ez könnyű!

Fesd be a hajad szőkére,sminkelj erősen,hordj magassarkút,beszélj "cukcsin" ,hordj mélyen dekoltált felsőket,csinálj myvipre 50 darab képet magadról,25-öt arról,hogy a tükörben fotózkodsz,25-öt pedig felülnézetben,de úgy,hogy csak a fél arcod látszódjon.Kezd ki minden hímneművel,járj bulizni,igyál,cigizz.Ettől leszel menő!

2010. jún. 29. 22:11
 16/25 anonim ***** válasza:
73%
Ha menő akarsz lenni, akkor te legyél a legszemetebb és leghülyébb az iskolában. Tuti siker, nekem bevált. Közben titokban meg legyél jól tanuló.
2010. jún. 30. 06:10
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

22:11-És mivan,ha fiú a kérdező?Akkor elég furán nézne ki magassarkúban,dekoltált ruhában. :D

A menőség csak arra jó,hogy magad köré vonzol sok felszínes alakot,akik csak azért keresnék a társaságod,mert menő vagy.Nem jó ötlet szerintem.

2010. jún. 30. 15:58
 18/25 A kérdező kommentje:
de van egy menő osztálytársam és nincs egy barátnőm sem ,mert "elvette" tőlem:'( hogy szopnám le a dirit,ha nő???
2010. jún. 30. 16:36
 19/25 anonim ***** válasza:
40%
hát ha jó csaj vagy, akkor engem sz0pj le! és mivel én menő vagyok, menőzhetsz vele h leszoptál engem. ergo menővá válsz a többiek szemében :D:D
2010. jún. 30. 16:48
 20/25 anonim ***** válasza:
63%
Hát, ha nem is vagyok menő, de a többiek kedvelnek. Szívesen segítek a tanulásban, ha tudok, nem feltűnősködöm, a suli kávézójában egy kupacban szoktunk ülni, és néha van egy-egy jó poénom is. Nekem elnézik, hogy stréber vagyok, mert nem nyalom mellé a tanárok seggét, és nem okoskodok. Ha ilyen légkört akarsz magad köré, csak ezt tudom ajánlani.
2010. jún. 30. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!