Szívesen élnétek abban a korban?
Csak annak hiányzik, aki nem tesz érte. ;)
Inkább a 20-as években élnék, de mindenképpen ezt a korszakot is megnézném, már csak azért is, mert Kanada gyönyörű.
Biztos hogy nem. A nők még mindig jogok nélkül éltek. Nem igen tanulhattak, nem igen dönthettek a saját életükről. Kösz nem, nekem van saját akaratom, nem csak egy báb vagyok.
Hidd el ha abban a korban élnél 99% hogy nem ilyen kiskirálynő lennél mint ahogy ezekben a könyvekben van. A beledet is kidolgoznád 8 gyereket szülnél és még ezután is semmibe vennének. Ha neked ez kell akkor menjél éljed azt az életet.
Kanadát ma is meg lehet nézni, a húszas években élni azonban csak a korabeli mentalitással lehet boldogan. És főleg úgy, ha elfelejted a jelen eredményeinek eszközeit.
Azért megnézném én, abban a korban élve hányszor nyúlkálsz a zsebedbe a telódért, vagy próbálsz keresni netet.
Nem bírnék élni a megszokott kényelem nélkül.
Az otthoni, családi béke viszont csak rajtad múlik, nem a koron :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!