Bezárjátok a bejárati ajtót, ha otthon vagytok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 09:09
1/19 anonim válasza:
nappal ha otthon vagyunk nem de este igen
2/19 anonim válasza:
Nálunk mindig be van zárva, emeletes panelház, néha járkálnak besurranó ismeretlenek a lépcsőházban, jobb bezárni:S
3/19 anonim válasza:
Egy rottweiler és egy kaukázusi, úgyhogy nem kellene, csak félünk, hogy benyit valami öngyilkos jelölt.
4/19 anonim válasza:
Csak azért szoktuk bezárni, mert a kutyám kitudja nyitni :D
De amúgy régebben sosem volt, még este sem :S, sőt a bejárati ajtó sem. Elég nyugodt környék, nem nagyon hallottam még betörést, úgyhogy szerencsénk volt...Most már a kutya miatt rászoktunk :)
5/19 anonim válasza:
Nájunk éjszakára be van zárva, nappal csak akkor, ha épp nincs senki a földszinten, mert az emeleten nem hallani, ha valaki bejön.
6/19 anonim válasza:
Falun lakom, itt még éjszaka se zárjuk be :) Igaz van egy farkaskutya, meg egy rottweiler, úgyhogy nemigen mernének bejönni :)
7/19 anonim válasza:
Pesten lakom albérletben,panelben de nem zárjuk az ajtót.Vidéken ahol éltem ott még a kaput sem zártuk be és 30 év alatt sem tűnt el semmi.
8/19 anonim válasza:
Csak éjjel zárjuk be, vagy ha kimegyünk a kertbe.
9/19 anonim válasza:
Éjjelre igen, bár volt már hogy úgy maradt:D Panelben lakom.
10/19 anonim válasza:
én mindig. bár ez szerencsére pest egyik biztonságos környéke ahol lakom, de muszáj bezárnom, máskülönben nem tudok aludni éjszaka (nappal is zárom). mondjuk így se tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!