Miért sokszor olyanok "mondanak le" nyíltan a tűzijátékról, akiket igazából nem is érdekli?
Én alapvetően azt nem értem, hogy miért nem csak jelképes tűzijáték van? Lőjjenek fel 10 vagy 15 rakétát és kész! De százmilliókat erre költeni? Mert olyan nagyon nagy jómódban van az ország, hogy megtehetjük nem? Én nem azt modom, hogy ha megszüntetnék a tűzijátékot akkor egyből jobb lenne minden, de sok kicsi sokra megy, és ez a tűzíjáték hülyeség is a része ennek az egésznek.
Az egész tűzíjáték arra emlékeztet engem, mint amikor a paraszt térdig el van merülve a sz.rban, de fel akarja venni a legszebb ingét.
Tényleg ilyen vakok és ostobák vagytok? Az a pénz akkor sem a miskoci cigánysoron kötne ki, szóval hiába marad el a tűzijáték, azzal nincs egy árvízkárosult sem előrébb! Amúgy meg ne a közpénzt akarjátok beosztani, utaltassátok oda egyhavi fizetéseteket, ha ilyen jószívűek vagytok. Más pénzével túl könnyű adakozni... Mondjatok le a sajátotokról!
Lecarom a pontozásotokat.
"Az a pénz akkor sem a miskoci cigánysoron kötne ki, szóval hiába marad el a tűzijáték, azzal nincs egy árvízkárosult sem előrébb!"
Jajj, már megint a mantra....szóval szerinted BIZTOS hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG cigányok kapnák? nem tudom ki terjesztette el de ez egy f.sszág? Én ma akiket a tv-ben láttam egyik sem volt cigány, és a 60 éves MAGYAR néni sírva mondta, hogy nem elég, hogy háza sincs már, még le is kell bontantia, és arra sincs pénze, vagy megbüntetik.
A saját elcseszett lelkiismeretedet nyugtatod csak azzal a dumával h "úgysem jó helyre jutna" (már ha egyáltalán van neked olyan h lelkiismeret). Majd remélem rajtad sem segít senki amikor hajléktalan leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!