Mi ez a hülye divat, hogy akármerre nézek, mindenhol fülhallgatóval járkálnak az emberek, kicsitől a nagyig mindenki?
Nem tudok úgy leülni a buszon, hogy ne lógjon ki a fülhallgató szára a fülükből, legyen szó bárkiről. Múltkor leültem egy négyes ülésre, hát a 3 másiknak mind ott volt a fülhallgató és bambán néztek maguk elé. Ennyire kell a zene az utcán, buszon, vonaton, mindenhol? Na jó, még a vonat talán, de amikor a zebránál azért állok, mert a gyalogos bamba képpel sétál át, mert nem figyel kifelé, csak a b@zi zenéjét hallgatja, az azért kicsit sok.
A legdurvább egy pici kislány volt, aki szintén fogott a kis kezében egy nem olcsó nokiát és benne a fülhallgatót, az anyukája meg fogta a kezét. Mi ment benne, talán oroszlánkirály? Az utcán, sétakor? Ennyire kell, tényleg?
Mostmár egyre több kisebb-nagyobb gyereket is látok, nem egyedi eset. A másik véglet meg egy idős néni volt, ő is ült a buszon, fülhallgatóval, ment a zene.
Mi van már? Az egyenrágózás korszaka lemúlt, most a zenetelefonok fülhallgatójáé jött el, vagy mi van?
Nem olvastam el az összes választ.Nem tudom ajánlotta-e már valaki,hogy te is hallgass zenét,akkor nem idegeskednél mindenen,ilyen dolgokon is mint ez.Hidd el,neked is jobb lenne,ha kevesebb dolgon stresszelnél.Azene megnyugtat,kikapcsol,ellazít.(De ezt te is láthatod,egy zenehallgató sem háborodott fel,hogy mi az,hogy valaki nem hallgat zenét az utcán.:) )Nekem külön tettszik,hogy az idős néni is zenét hallgat az utcán,ha az idősek fejlődnek a korral.Abban viszont igazad van,hogy egy négy év körüli gyereknek nem kéne a fülében lennie a fülesnek.Még ha valami oktató anyagot hallgatott is.Sztem ott a szülő volt a hunyó,így legalább nincs gond a gyerekkel,el van magában.:(
Ja,és én nem szoktam zenét hallgatni az utcán,nem azért írok ellened mert az én fülemben is ott lóg a füles.Egyszerűen csak mindenkinek a saját dolga hogy mit csinál,ha nem árt vele másnak.
"Sokan azt mondják, unatkoznak. Furcsák, szerintem az embernek még jót is tesz egy félóra a tömegközlekedésen, amikor a saját gondolataival foglalkozik. Nekem mindig az az érzésem, hogy ezek az emberek nem mernek szembenézni a gondolataikkal, vagy nincs is nekik."
Aha, akkor utazgass heti kétszer 3 órát távolsági buszon, kíváncsi vagyok mit szólnál hozzá ha 4 évig minden héten ez lenne a programod, az utazásnak még a gondolatát is megunnád!
Egyébként meg tényleg, kinek mi köze van hozzá? Ha akarok egy fülhallgatós embernek valamit mondani, akkor eléállok vagy megbököm a vállát és leveszi a fülhallgatót és tudunk is beszélni. Ennyi. Ez lenne ilyen bonyolult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!