Mi ez a hülye divat, hogy akármerre nézek, mindenhol fülhallgatóval járkálnak az emberek, kicsitől a nagyig mindenki?
Nem tudok úgy leülni a buszon, hogy ne lógjon ki a fülhallgató szára a fülükből, legyen szó bárkiről. Múltkor leültem egy négyes ülésre, hát a 3 másiknak mind ott volt a fülhallgató és bambán néztek maguk elé. Ennyire kell a zene az utcán, buszon, vonaton, mindenhol? Na jó, még a vonat talán, de amikor a zebránál azért állok, mert a gyalogos bamba képpel sétál át, mert nem figyel kifelé, csak a b@zi zenéjét hallgatja, az azért kicsit sok.
A legdurvább egy pici kislány volt, aki szintén fogott a kis kezében egy nem olcsó nokiát és benne a fülhallgatót, az anyukája meg fogta a kezét. Mi ment benne, talán oroszlánkirály? Az utcán, sétakor? Ennyire kell, tényleg?
Mostmár egyre több kisebb-nagyobb gyereket is látok, nem egyedi eset. A másik véglet meg egy idős néni volt, ő is ült a buszon, fülhallgatóval, ment a zene.
Mi van már? Az egyenrágózás korszaka lemúlt, most a zenetelefonok fülhallgatójáé jött el, vagy mi van?
Igen így van.Most ez a időszak van.Pár év mulva jön más.Sokkall egyszerűbb banbán nézni maga elé fölhallgatóval a fülében, mint bárkire is figyelni.
Így tuti nem tudsz segítséget, útbaigazítást kérni, mert úgysem hallja.
Én is hallgatok zenét sétálás közben, de nem értem miért olyan meglepő, vagy megbotránkoztató ez Budapesten vagy más nagyobb városban. Rengeteg zenét hallgatok, egész nap, miért pont sétáláskor lenne ez baj?
Ennek ellenére mindig figyelem a forgalmat, és társaságban inkább beszélgetek, de egyedül....
Ha kirándulok akkor nem viszem magammal, de a belváros zajára nem vagyok kíváncsi!
Nos, nem is tudom. Engem is zavar néha, mert ha szeretnék valaki mellé leülni a buszon, akkor nem hallja, amikor megkérdezem, hogy szabad-e, mert fullon megy a zene. Amikor ismerősöm, barátnőm mellém ül és szeretnék beszélgetni vele, akkor nem tudok, mert zenét hallgat.
Nekem nincs mp3-am meg semmi ilyesmim, pedig szeretnék, de még arra sincs, szóval egyéni probléma.
De ha lenne, sem lenne mindig a fülemben, maximum nagyobb utazásokkor, mikor unatkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!