Hívtak, hogy menjünk Bécsbe, igazából mennék, de eléggé rettegek. Ti mit tennétek?
Mennénk a karácsonyi vásárba, tudom persze, hogy a budapesti már magasan veri, de azért megnéznénk. Csak mi van, ha pont akkor terrorista/ migráns támadás történik és életünket veszítjük :(
Meg állítólag már elég veszélyes hely lett az egész belváros, nagyon kriminális.
Volt itt valaki mostanában? Érdemes kimennem?
Vigyek spray-t vagy egyéb önvédelmi eszközt?
Rettegj, rettegj minél jobban! A dicsőséges nemzethy Magyarországon kívül Mordor van, húszmilliárdbillió migráncs, Soros György személyesen irányítja őket, elevenen nyúzzák meg az embereket a gaz arab hordák, emberhúst esznek, jajajaj!
Az, hogy egyébként tíz- vagy inkább százezres nagyságrendben élnek Nyugat-Európában magyarok, akik valahogy még nem váltak terrortámadás áldozataivá és már idén is több ezer honfitársunk látogatta meg a bécsi adventi vásárt minden probléma nélkül (többek között én is, de biztosan hazudok és amúgy is gazimperilista sorosbérenc brükszlekszi liberalista vagyok), ne zavarjon. Rettegni kell, az a lényeg, attól leszel Igazy Nemzethy Hazaffy, amit a narancskormány elvár tőled.
Érezed magad jól :)
Németország egy biztonságos hely. Itt vidéken veszélyesebb.
Szerinted mennyivel veszélyesebb, mint bárhol máshol? Budapest is veszélyes lehet terrortámadás szempontjából. Vagy akár egy hülye helyi lakostól.
Van Bécsben ezer vásár és nagyon szépek. Voltam kinn (igaz nem a fő vásárban). De érdemes. Es egyáltalán nem éreztem veszélyben magam.
De ha ennyire félsz, inkább ne menj át egy határon sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!