Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van még itt olyan rajtam...

Van még itt olyan rajtam kívül, aki nem hisz az igaz barátságban?

Figyelt kérdés
Vannak barátaim, de egyikről sem mondhatnám el, hogy igaz barát... Sőt nem is hiszek abban, hogy létezik ilyen. Van még valaki így?
2010. jún. 27. 11:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én sem hiszek, eddig mindig csak csalódtam azokban, akikről azt hittem, hogy igaz barátaim.

Én mellettük voltam, ha baj van, ők még csak fel sem hívnak.

Mindig csak addig tartanak a barátságaim, ha egy helyen dolgozunk, lakunk vagy egy iskolába járunk.

Talán ez még vátozhat, nyitott vagyok és fiatal, lehet hogy kesőbb majd másképp látom.

2010. jún. 27. 17:01
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Létezik!!! Akik ide irnak csak bánatukban irnak meert féltékenyek azokra akik igaz barátságban élnek!!! Nekem van igaz barátom, igen kijelentem... csak kicsit mondjuk megkéne eröltetni magatokat ... szánalmasok az ilyenek -.-" LUCAAAAAAAA *-*
2012. ápr. 23. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!