Győr vagy Pécs?

Figyelt kérdés

A párommal 1 éven belül szeretnénk venni egy közös házat. Viszont már ott megrekedtünk, hogy hol. Ez a két város lenne ami mind a kettőnknek tetszik. Informálodtunk már szinte mindenhol, de sehogy se jutunk előrébb. Így szeretnénk olyanok segítségét kérni akik e két város valamelyikében élnek, mondjatok kérlek előnyöket, hátrányokat.

Köszi

2018. dec. 2. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:
21%

Győrben lakom 30 éve. A sok munkahely miatt könnyen kiadható egy lakás, a családi házak kiadásáról nincs sok infóm. Meg szintén a sok munkahely, főleg az Audi miatt itt a legdrágbb 1 négyzetméter lakás ára:

[link]

Amit linkeltem az lakásokra vonatkozik, de némi tájékoztatást adhat házakra is. Tehát x Ft-ért lehet hogy Pécsen nagyobb házat kaphattok mint Győrben.

A 28 négyzetméteres panelom árán 10-12 db olyan házat vehetnék mint a szülői házam a falu szélén, ami szomszédmentes és egy hektár kertje is van. És nem csak rezsije nincs, de még munkahely sem kell, csak el kell kapni egy csirkét vagy a kapirgáló tyúk alól ki kell szedni a tojást. :))

A tréfásan fogalmazott mondatok szerintem elgondolkodtatóak mert tényleg ez a valóság.

2018. dec. 2. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Győr sokkal modernebb város, sokkal élhetőbb, sokkal magasabbak is a fizetések. Az ország északi felén van, ahol sokkal több a munkalehetőség és a fizetés, mint Pécsen.
2018. dec. 5. 18:42
 3/3 anonim válasza:
Mindkét városban éltem, egyértelműen Győrt ill. vonzáskörzetét választanám ha anyagilag megtehetem hogy családi házat vegyek.
2020. máj. 13. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!