Majd kiközösíthetnek?
Ha nem vagytok pénzesek,akkor te hogy járhatsz fizetősbe?Nem esztek vagy mi?
Azért mert valaki gazdag,nem feltétlenül tuskó paraszt.Van egy pár pénzes ismerősöm,akik nagyon kedvesek,jószívűek.És feltételezem,az elit iskola azt is jelenti,hogy a különbségek egy normális iskolával szemben a viselkedésben is megnyilvánulnak.Tehát valószínűleg a többség jól nevelt lesz és nem az lesz a szórakozása,hogy a kevésbé tehetőseket b@sztassa.
Ne haragudj,de nem értem,hogy a kommented mire vonatkozott.
Nálunk is van pl.egy elit gimi,ahol "állítólag" mindenkinek van papírja,de ez tényleg csak papír,mert arra készítik fel őket,hogy írásbelin átmenjenek.Beszélni viszont nem tudnak,csak bemagoltatják velük a lehetséges témákat.....csak hogy növeljék a gimi jó hírét és a statisztikát......elkanyarodtam,mindegy.
Én nem jártam elit suliba, most végeztem, és útban van a második nyelvvizsgám! :) Ez nem elit, fizetős suli kérdése, hanem szorgalom és kitartásé! :) Ha megakarod csinálni, akkor megcsinálod, ha nem, akkor az elit suliban is abban a 10%-ban leszel, akinek nem lesz semmilyen nyelvvizsgája!
Kérdésedre válaszolva, ha ilyen elkényeztetett alakok járnak oda, akkor könnyen meglehet, hogy ki fognak közösíteni, ha csak nem alakulsz át te is ilyenné. Ahhoz viszont hozzá kell szokni, hogy lehet ők sok mindent megtehetnek, amit te majd nem. Eljárnak majd együtt nyaralni, drágább szórakozóhelyekre, stb, amit lehetséges hogy neked majd pénz hiányában ki kell hagynod, és ez nem kellemes érzés.
én is elit suliba jártam. az osztálytársaim 80%a milliomos volt. volt aki nagy dobra verte, volt, akit nem érdekelt a szülei pénze, és nem kérkedett vele.
ennek ellenére senki nem nézett ki, csak mert panelban éltem.
igaz, nem jártam velük morrisonsba, meg drága helyekre táncolni, de sörözni mindig együtt mentünk a suli melletti olcsó krimóba.
bírtak engem is, és más csóróbbakat is, mert a személyiségemet nézték, és nem a pénztárcámat.
ha szerencséd van, kifogsz egy ilyet osztályt.
ja, és a mai napig jóban vagyunk, segítjük egymást, ha kell.
amúgy volt nálunk egy nagyon csóró csaj. ki volt utálva rendesen, de nem a csórósága maitt, hanem mert nem fürdött, és nem mosott hajat. egyszerűen nem bírtunk megmaradni a közelében. konkrétan jobban bűzlött mint egy csöves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!