Utálat fog el, hogyha az osztályomra gondolok, normális ez?
16/L vagyok, az osztályom nagy része ugyancsak lány. Túl sok a finomkodás, a " gügyögés ", a hülye csajos rizsa, a szánalmas sztorik, amiket nagy előszeretettel mesélnek szüneteken és mindig, amikor beszélnek egymással. Nem birom őket , de sztem ezt már év elejétől észrevették, mert a nagy része nem is kavart bele a szirupos életébe és valahogy mindigis egy bizonyos távolsággal kezeljük egymást. Nem puszilózunk és nem becézgetjük egymást " bébi "- nek és nem daráljuk el egy nap 5ször, hogy mennyire szeretjük egymást
Kb ennyiből lejön, hogy nem vagyok velük olyan jó viszonyba, de nem aggaszt a szitu egy cseppet sem. Nem velem van a gond, igaz ? Bár a suliban szeretek aktiv lenni társalgási szempontból, de egy ilyen osztályra még emlékezni se jó.....nektek mi a véleményetek ?
teljesen normális dolog, én is undorodtam az osztálytársaimtól...
vannak más osztályok is, szerintem nyugodtan nézz körül és keress ott barátnőket... :D
Teljesen egy cipőben járunk, az én osztályom is főleg lányokból áll. Én sosem voltam az a gügyögős, cukcsinszépcsin beszélő ember. Iskolán kívül vannak a barátaim, de milyen érdekes, sosem hívtuk egymást édesemnek, babámnak, nem nyálaztunk egymás képébe, mégis 10 éve legjobb barátnők vagyunk.
Én már kezdek kiakadni, nem tudom, hogy hogyan fogom még kibírni ezt a 3 évet. Kedvencem hogy amikor bejön az egyik, akkor elordítja magát:
-Hol vannak a ribancaim ?
Ez kész... én itt akadtam ki. A másik: " Te is szép lány vagyok, mostmár a ribancom vagy."
Hát ha engem hvna valaki ribancnak, nem biztos, hogy meg tudnám állni, hogy ne törölj képen. Máskülönben meg tojnak is nagy ívben a fejemre, mert jó tanulóval minke is foglalkozni, én meg nem megyek oda hozzájuk, ha ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!