Kulfoldon vagyok, hogyan szerezzek baratokat?
Figyelt kérdés
kulfoldon vagyok, Angliaban, csak szeptemberben megyek suliba, ami meg nagyon messze van. Hogyan szerezzek baratokat? itt a szulokkellakom meg a gyerekkel, de mindig veluk lenni nagyon lapos. Azt csak nem tehetem meg hogy lemegyek az utcara es ismerkedek?en mindig gazosnak lattam, aki egyedul nyomul le ismerkedni valahova..foleg ha lany..es en az vagyok. tok hulyen jon ki.. tipp? help help2010. jún. 25. 22:27
2/11 anonim válasza:
Gondolom Au-pair vagy. :) Keress rá neten a városodban lakó au-pair lányok blogjaira és vedd fel velük a kapcsolatot. Az ismerősöm is így szerzett barátnőket magának kinn. Egyszerűen használd google-t :)
3/11 A kérdező kommentje:
a kossz a tippet, es irjak ra emberekre h heloo,ismi? itt lkaom... vagy hogy???
2010. jún. 25. 22:39
4/11 anonim válasza:
Így, ahogy mondod. :) Semmi rossz nincs ebben.
5/11 anonim válasza:
Én Wales-ben élek, és hamar összehozott a sors magyarokkal, keresni sem kellett. Egyedül biztos rossz lehet, de ha máshol nem jön össze,a suliban majd megismersz valakit.
6/11 anonim válasza:
keress kint élő magyarokat,közösségi oldalakon is vannak ilyen "klubok",csoportok.Kint jobban összetartó nép vagyunk,szerintem bárki szívesen ismerkedne veled.
7/11 anonim válasza:
Járj el vagy aerobikozni vagy vmi hasonló joga stb... ahol gyaníthatóan sok veled egykorú jár, ott beszélgetés közben ha megemlíted, hogy magyar vagy stb... biztos érdekelni fogja őket...
9/11 anonim válasza:
Csak a net marad, de nem akarlak elkeseríteni, ezek az ismertségek általában semmit sem érnek. Én 1 éve élek külföldön és nem igazán vannak még barátok, nem pláne magyarok.
10/11 anonim válasza:
gyere el a dagenham heathway stationhoz es en haverkodom veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!