Hogy szerezzek baratokat ha kulfoldon vagyok?
Figyelt kérdés
1 honapja itt vagyok ANgliaba, kis faluba. Jol erzem itt magam, de hianyzik a tarsasag, baratok. Nem tdom, hogy talalhatnek. Csak itthon vagyok, suliba nem jarok, babyszitter vagyok a csaladnal. De sokszor unatkozom, a kozeli varosbol ismerek 2 lanyt, de csak hetvegen tudnunk osszefutni, de itt ahol lakom is szeretnek baratokat szerezni.A csalad mondta h pentekenket sok a fiatal a pubba. De az angolom is gatra meg. Pedig probalkozom. Van valami otletetek?2010. márc. 13. 20:43
1/8 A kérdező kommentje:
Olyan bosszanto. Elvezni szeretnem az eletet, ezert is jottem ki, h elmenyt gyujtsek, de gyakran unatkozok hetkozben.
2010. márc. 13. 20:48
2/8 anonim válasza:
pl. most sem a magyar nyelvu hazai portálon kellene kérdéseket feltenned, hanem abban a pubban ülni és szenvedni az angollal. A helyeiknek odakint tapasztalataim szerint tetszik, amikor probálkozol. A hangulat sem olyan, mint nálunk, de gondolom észrevetted. A kocsmában nem fuxos cigányok verik egymást részegen vmi faluteknóra a legkisebb faluban sem :D és a helység egyetlen kocsmájába tenyleg elmennek a 16 évnél idősebbek akiket elengednek és nem szarrá isszák magukat (drága) hanem billiárd, darts, poker megy meg hatalmas duma. Ha meg uj arc vagy akkor kulon imádnak. Ja és senki nem fog hülyének nézni mert kulfoldi vagy. az nem a balkán :D
3/8 A kérdező kommentje:
Jaj, de tetszett a valaszod, utkozben mikor mentem a kiskolokert ezen razott a rohoges. :D
Igazad van.
2010. márc. 16. 08:54
4/8 anonim válasza:
melyik kis faluban vagy? En is elegge egyedul vagyok, bar dolgozom, es vannak magyarok is korulottem, de ha gondolod ugorj at, es fozzunk egy jo hazait,na?
30 L
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál,mennék én, de sajna nem alakultak jól a dolgok, így már itthon vagyok.
2010. máj. 9. 14:01
6/8 anonim válasza:
sajnalom, hogy nem talatad meg a szamitasaidat.
sok sikert otthon!
(Cambridge)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Én Stratford upon Avonban voltam, vagyis mellette egy faluban. Ó, voltam Cambridge-ben pár napot, nagyon tetszett a hely(odamentem volna dolgozni én is, ha sikerült volna mielőtt visszajöttem). Majd pár év múlva viszont megint megszeretnék próbálkozni Angliával, imádom.
2010. máj. 9. 19:36
8/8 anonim válasza:
En is voltam SAV-ban, imadtam a helyet, de itt ragadtam 7 eve, es megszerettem annyira Cambridge-et, hogy maradok.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!