Mit gondolsz a japán dolgokért rajongó fanokról? (anime, dorama, zene, stb)
Alapból nincs semmi bajom velük. Viszont mivel japán származású vagyok, azt nem igazán szeretem ha csak emiatt akarnak megismerkedni velem, főleg, hogy én annyira nem is vagyok oda az animékért/egyebekért, szóval jobbára csak bólogatok :)
Bár még így is vannak eltévedt divatfanok, akiknél én is jobban ismerek dolgokat :D
Egyébként szívesen ismerkedem bárkivel, csak ne az legyen az első, hogy wow, japán vagy, mondj vmit japánról, nézed-e az xy animét, van-e barátod...
Jó, lehet amúgy meg -te is ezen a buszon utazol-al indítana, csak egyes dolgok szerintem nem illenek az "ismerkedés" kategóriába.
Vannak japánfan ismerőseim, egyesekkel tökjól elvagyok, másokkal megfagy a levegő.
A válasz megírásának időpontja: 11-12 13:35
Szia, megtudnád mondani hogy pest környékén merre találhatoak a japán lányok? :D Ök a gyengéim. ^^ :D
Hát hogy nagy számban merre találhatóak azt nem tudom, vagyok én itt a széken meg pár barátnőm errearra :)
Szerintem pl. egyetemek környékén tudnál ismerkedni, ha leszólítasz egy csoportot a Hősök terén ők valószínűleg nem tudnak magyarul és pár hét múlva úgyis mennek haza. Hozzám is jöttek oda "ülni és a környéken fellelhető kaják minőségéről beszélgetni" amikor a Goldmann téri BME étteremben ettem egyedül.
Az ilyen "direkt" rendezvények, mint animecon és társai.. én olyanon sose voltam, 100% magyar barátaim mentek csak, nemtom kik járnak ilyenekre.
Utcán-boltban-buszon-bármerre ugyanúgy járkál mindenféle nemzetiségű ember, járj nyitott szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!