Baj ha én a családi házban szeretnék maradni? Van még más ilyen fiatal?
Figyelt kérdés
vidéki kertes házunk van kisvárosban, gyári munkás szüleim életük folyamán kipofozták, kibővítgették, egy élhető egyszerű otthon lett belőle. nem a legmodernebb, de sokaknak megfelelne azt hiszem. huszonéves vagyok, nekem is szakiskola végzettségem lett, én sem fogok nagy babérokra törni, és látom hogy milyen kilátástalan helyzetben vagyok. kölcsönt soha az életem folyamán nem szeretnék felvenni saját lakásra/házra hogy rabságban nyögjem hosszú évtizedekig, albérletben máséra kidobálni tényleg felesleges lenne. arra gondoltam itt maradnék. nincs hová mennem. van egy nővérem aki tizenpárévvel idősebb, ő már kirepült, ő jobban alakítgatta és van egy kis panellakásuk és egy kertes házuk is. viszont hivatalosan ennek a háznak is a fele az övé lesz majd. semleges a viszonyunk, és csak remélem hogy nem akarna kifúrni majd. lehetséges hogy így alakuljon, és én itt maradhassak?2018. nov. 3. 19:55
1/2 anonim válasza:
Szüleid haláláig ott akarsz maradni? Elég nagy ahhoz a ház, hogy több család elférjen benne?
A nővéred helyében majd a ház értékének a felét meg szeretném kapni készpénzben, erre azért készülj fel.
2/2 anonim válasza:
Jól gondolkodsz, de a nővéred részét majd ki kell fizetned. Arra spórolj. Nehogy kölcsön legyen a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!