A többi fiatal miért fárad el mindig estére totálisan, én meg nem? Én simán fent bírok maradni 23-1 óráig is ha akarok.
Legtöbben meg ilyenkor késő este már a halálukon vannak olyan fáradtak, álmosak, akikkel beszélgetek azok is mind lelépnek már aludni.
Pedig én is járok iskolába, tanulok is, mégse fáradok annyira el, ennek mi az oka? Nekem nehezebben megy az alvás mindig.
Tudom a felnőttek is elfáradnak, de ez a kérdés a korosztályomról szól most.
Ez emberfüggő. Vannak , akik "baglyok". Ők az éjszakát bírják jobban. Azokat, akik a tyúkokkal fekszenek, nem tudom, hogyan nevezik :))
Felnőtteknél is ugyanúgy megvan ez a különbség.
Én középiskolában szoktam rá az éjszakázásra. Valóban ott nem kell csinálni semmi, régi szép idők :)
Bemenni hulla fáradtan, dögleni, aludni minden órán. Kajálás , olvasás, esetleg zenehallgatás és mire véget érnek az órák ki is pihentem magam. Aztán lehetett fél éjszaka a gép előtt ülni..
Én sem értettem soha, de vannak ilyen emberek.
Nekem is volt az osztályomban aki délután szundizott 1-2 órát és utána ugyanúgy lefeküdt este tízkor egy átlag sulis napon.
De egyetemen is találkoztam hasonlóval. Ellenben én ha felkelek akkor egész nap fel vagyok egészen hajnal egyig, és akkor talán szóba jöhet az alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!