Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tenyleg el arulja az ember...

Tenyleg el arulja az ember szemelyiseget az hogy milyen zenet szeret?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik ez a zene ti mit gondoltok akkor rolam ha ez tenyleg letezik?

[link]

Egyebkent 23/n

2018. okt. 15. 10:22
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

nem a teljes személyiségét, de ugyanúgy hozzátartozik, mint az öltözködés, a beszéd, vagy a helyesírás.

én például kicsit előítéletes tudok lenni az ilyen tüccögős zenéket szeretők iránt. a zene is végtelenül egyszerű, a kedvelőibe se látok bele nagy észt a legtöbbször. mikor felszáll valaki a buszra, és 90 decibelen hallatszik ugyanaz a 4 ütem a füléből, nem az az első gondolatom, hogy milyen intelligens. persze ettől még lehet bármilyen ember, ennyi alapján nem lehet az illetőről elmondani semmit.

2018. okt. 15. 11:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mivel a legtöbb ember többféle zenét, többféle zeneszámot kedvel.
2018. okt. 15. 11:15
 3/10 Mansour ***** válasza:
90%
Én nyitott vagyok zenei téren. Többnyire igényes zenéket szeretek, de néha élvezettel meg tudok hallgatni olyan dolgokat is, amit mások már esetleg cikinek tartanak. Ezt a zenét is élvezhetőnek tartom, bár többszöri hallgatásra nem igazán tartom érdemesnek. Szóval szerintem azzal nincs semmi gond, ha valaki az ilyen zenét szereti, de ha CSAK ilyen zenét szeret, az már sejtet valamit...
2018. okt. 15. 11:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Sosem voltam jó ebben, de szeretem az ilyen kísérleteket szóval meg fogom próbálni.

Komolyan veszed a saját dolgaidat, de szeretsz lazítani. Céltudatos vagy, de nem törtető. Több lány barátod van mint fiú, van barati köröd. Nem vagy csajos, inkább olyan sportos. Háromnál több nadrágod van. Nem tudod fejből hány felsőd van, de van közte flitteres. A hajad max. váll alá ér, szőkésbarna. Átlag 4-es tanuló voltál a középiskolában. Két idegen nyelven beszélsz. Szereted a természettudományokat. A levest is főételnek tartod. Van idősebb tesód. Lógós fülbevalókat hordasz.

Ez minden ami eszembe jut, amúgy hülyeség, hogy a személyiséget mutatná, inkább a stílust. Azért is jutott eszembe ennyi külsőség.

2018. okt. 15. 11:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Ooooo. Nem. Sosem voltam jo tanulo.sot meg csak logos fulbevalom sincs. :) es a hajam is sokkal hosszabb viszont szokes barna :)

Imadom a levest mert fo etel ;)

2018. okt. 15. 11:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, mert én pl egyformán szeretem a death-metált, a komolyzenét, és az Aqua együttes "rágógumi pop"-ját.
2018. okt. 15. 12:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Oszinten szolva nalam is valtozo mikor mit. Van mikor olyan a hangulatom akkor regi 70-80-90 es evekbe is vissza lapozok es azt bonboltetem.
2018. okt. 15. 13:06
 8/10 anonim ***** válasza:
igen, én például metálzenét hallgatok, az az igazi zene.
2018. okt. 15. 13:26
 9/10 Mansour ***** válasza:
Szerintem nem vagyunk arra szorulva, hogy megmondd nekünk, mi az igazi zene. Van egyébként jó metál is.
2018. okt. 15. 13:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Elárulja. De nem egyetlen zeneszám. Közelebbit akkor lehetne mondani rólad, ha ismernénk a zenei életedet. Miféléket hallgatsz, hogyan, mikor, milyen gyakran, mennyire széles a paletta, az időd mekkora részét töltöd ezzel stb. Utána. Egy számból még találgatni se érdemes.

Ezzel szemben annak a személyiségéről valami keveset megtudunk, aki mégis mond neked erről véleményt.

2018. okt. 15. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!