Hogyan kezdjek el egy történetet?
Az a helyzet, hogy kitaláltam egy ( szerintem ) viszonylag elfogadható történetet. A lényeg az, hogy a sztori fantasy/paranormális és nem tudom, hogyan vezessem be a főszereplőt a természetfeletti világába. Nektek van egy pár ötletetek, hogyan vághatnék neki?
Már van fő célja a történetnek és a főbb karakterek mind ki vannak dolgozva, de egyszerűen nem tudom, hogy hogyan kezdjen meg a hétköznapi főszereplőm egy nem túl hétköznapi életet.
Már nyár eleje óta írtam újra az első fejezetet, de sehogy sem tetszett. Légyszíves valaki segítsen! :(
Először tapasztaljon néhány furcsa jelenséget, majd jöjjön el érte valaki, aki bevezeti a varázslás világába.
Vagy ő vegyen észre szokatlan dolgokat, majd egy varázsló kérje a segítségét, és ő vezeti be.
EZ csak egy vélemény.
Kezdődjön úgy, hogy a főszereplő egy barátjával járja környékét, városát. Majd különös furcsaságokra, elmutált lényeket talál az erdőben. A főhős nem ismerné az apját, mert azt hinné, hogy már születése után pár évvel meghalt. Aztán találkozna egy emberrel, valami kisebb balesetből kifolyólag. Megtudja, hogy az apja hatalmas varázsló volt, de még él és elindul őt megkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!