Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hány éves kortól lehet bemenni...

Hány éves kortól lehet bemenni egy wellness fürdő szaunájába?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és nem tudom, hogy be szabad-e menni.

És ha a szaunába csak meztelenül lehet bemenni akkor is be lehet menni? Vagyis 18 éven aluli is bemehet pucéran?

2018. okt. 11. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért honnan vennéd elő a személyidet? :D
2018. okt. 12. 00:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A koedukált szaunába általában nem meztelenül mennek az emberek, hanem fürdőruhában. Hogy bent néhányan lazítanak, vagy egyesek törülköző tekernek magukra, az más kérdés. És természetesen bemehetsz külön kérdés nélkül. A szauna nem korhatáros (legfeljebb egészségügyi szempontból).

A nemek szerint szétosztott szaunákban viszont lehetnek meztelenül az emberek, de ez nem kötelező.

2018. okt. 12. 12:50
 3/6 anonim válasza:
14 ev alatt nem ajanlott
2018. okt. 30. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha fürdőruha nélküli a szauna akkor általában 14év a korhatár. de ez változhat.
2018. dec. 28. 20:38
 5/6 Bénabakter ***** válasza:
#2-nek: a szaunába a kulturált helyeken TILOS fürdőruhában bemenni, ahogy a fejlett nyugati társadalmakban is csinálják (Ausztria, Németország, Észak-Európa). És szaunalepedőt vagy törölközőt teríteni magunk alá (a talpunk alá is!) kötelező higiéniai szempontból. És ahol odafigyelnek a kulturált szauna használatra, ott általában 14 év az alsó korhatár (pl. Kehidakustány). Többek között azért, hogy a pihenő közönséget ne zavarják a neveletlen, rohangáló, hangoskodó gyerekek. Nekem volt ilyen rossz tapasztalatom olyan helyen, ahol ezt külön nem szabályozták.
2019. okt. 10. 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:

ez a válasz messze van a valóságtól. Nem értem miért kapott 100%-ot

Általában naturista szaunában 14 év a korhatár, nehogy valaki a térvényi háttér miatt bele tudjon kötni.

2019. okt. 11. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!