Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Királyi Napok Székesfehérváron...

Királyi Napok Székesfehérváron jó szokott lenni?

Figyelt kérdés
Sokat hallottam már a Székesfehérvári Királyi Napokról. Koronázási Ünnepi Játékok, Koronázási szertartásjáték milyen? Megéri 300 km-t utazni ezért? Persze rendes városnézés is be lenne iktatva és egy kis wellness is egy fehérvári fürdőben.

2017. ápr. 29. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen. Olyankor még jobban felpezsdül a város. Romkert osszáriuma (ahol a királyok és a királynék maradványai vannak) is nyitva van olyankor, és némelyik múzeumba is ingyenes a belépés, ha érdekelnek.

Minden évben kimegyek a Királyi Napokra majdnem mind a 10 napon. Én szeretem, régi hagyománya ez már a városnak.

2017. ápr. 29. 17:19
 2/3 anonim válasza:
100%
Szerintem teljesen megéri, 300 km meg nem is olyan sok ezért. A város egyébként is szép, főleg nyáron, ilyenkor az élet is nagyon pezseg itt, a Királyi Napok meg nagyon nagy élményt tudnak nyújtani. Nekem a tavalyi volt az első, mivel nem sokkal a Királyi Napok előtt költöztem ide, szerintem legalább egyszer mindenképpen megéri eljönni erre a rendezvényre.
2017. máj. 3. 15:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. máj. 5. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!