Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Székesfehérváron hol találok...

Székesfehérváron hol találok olyan antikváriumot, ahova be adhatom a bakelit lemezeimet?

Figyelt kérdés

2016. nov. 5. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne kótyavegyéld el őket. A helyedben listát csinálnék róluk, és felraknám a Vaterára. Első körben nekem is elküldhetnéd a listát privátban. Érdemes venni a fáradságot, mert egyben csak nagyon nyomott árat adnak érte. Azért is kellene lista, mert hátha vannak benne ritka lemezek is, amik többet érnek. Az antikváriumban ezt nem fogják bevallani neked, hanem megveszik bagóért az egészet és jó pénzért eladják azt, ami értékes. Csinálj listát.
2016. nov. 5. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy ha nincs erőd listát írni, akkor a modern technikának hála meg tudod azt csinálni, hogy telefonnal felveszed ahogy átlapozod a lemezeket, hogy látszódjon mindegyik egyenként, aztán felcsapod a Youtube-ra.
2016. nov. 5. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is elküldhetnéd a listát, vagy a videót.

Lemezboltban vagy vaterán ezres nagyságrendű áron vannak a lemezek. Antikváriumokban pár százért árulják őket. Ott nem nagyon vannak értékes darabok, többnyire ilyen Kiskunröcsögei cigányzenekar válogatás, meg Külföldi slágerek magyarul, és hasonlók kapnak ott helyet. Könnyűzenéből maximum Goombay dance banded találsz. Én még Omegára sem bukkantam sehol, pedig az tényleg gyakori az országunkban...egy magyar lemezboltban legtöbb esetben egyszerre kb 10-20 Omega lemez szokott csücsülni...

2016. nov. 19. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!