Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Székesfehérváron lehet valahol...

Székesfehérváron lehet valahol könyvet nyomtattatni?

Figyelt kérdés

Írtam egy kb 70 oldalas kis könyvecskét (saját magamnak) és szeretném, ha rendes nyomtatott könyv lenne belőle. Van Székesfehérváron olyan nyomda, ahol elkészítik ezt nekem?

Színes 1-2 képpel, kemény papíros borítóval.

2016. ápr. 4. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Barátod a Google. Beírod a keresőbe, hogy Székesfehérvár nyomda, és megnézed, hogy mit találsz. Így működik.

Másik oldalról nézve: Hány példányban szeretnéd elkészíteni? Minél kevesebb, annál drágább az egy példányra jutó előállítási költség. Nagyon sokkal. Lehet, hogy olcsóbban kijönne, ha te nyomtatnád ki otthon, és csak a kötészetet, vágást bíznád rá valami szakemberre.

Felmerül bennem, hogy nem konyítasz sokat a kiadványszerkesztéshez, tipográfiához. Ha színvonalas kinézetű könyvet szeretnél, gondolj arra is, hogy a műfaj egyik meghatározója a tördelésnek és a "lapméret" kiválasztásának. (Verset nem A/4-es könyvbe képzelek. Borítót is meg kell tervezni, stb. Nézz utána a könyvnyomtatás alapjainak, milyen fájlformátumban kérik, stb. Nagyon sok dolgot előre kell tisztázni, mert ha csalódni fogsz, nem reklamálhatsz, ha nem volt előre tisztázva. Vagy az is lehet, hogy az árakkal vágnak át rendesen.

2016. ápr. 9. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyébként én a helyedben keresnék máshol is, lehet, hogy lenne akkora az árkülönbözet, hogy bőven megérné az utazási és postaköltséget.
2016. ápr. 9. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Még régebben ugyanitt volt egy másik kérdés, és arra írták az underground kiadót. Megnéztem, nekem tetszik, bár nem versekre gondolom.

Egész keveset is nyomtatnak.

2016. ápr. 22. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, akár egyet is nyomtatnak, csak gyakorlatilag annyiba kerül, mint húsz előállítási költsége+haszon.
2016. ápr. 23. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!