Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én nem tudom értékelni...

Csak én nem tudom értékelni az efféle népdalokat / hagyományokat vagy akármiket, vagy másnak is nullára csökken az agykapacitása tőle?

2018. okt. 7. 16:56
 1/7 TR75 ***** válasza:
100%

Ez egy kérdésként leírt állítás, mert ugye valójában csak tudatni szeretnéd, hogy utálod az ilyesmit.

Köszi, ez egy fontos információ volt. Vannak sorstársaid, hidd el, én is ismerek párat.

Én amúgy nem hallgatok éjjel-nappal népzenét, de alkalomadtán a jóféle népi muzsikát szívesen veszem.

Köszi a linkeket, tetszenek.

2018. okt. 7. 17:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Szívesen! Csak lehetőleg fejhallgatóval hallgasd minimum hangerőn, pláne ha van melletted valaki. :)
2018. okt. 7. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Abban igazad lehet, hogy ezekben inkabb részt venni lehet jó mint ülni és nézni. Lefogadom te olyan vagy, aki nem szokott hangosan énekelni vagy mások előtt táncolni. :)
2018. okt. 7. 17:49
 4/7 Andizsuzsi ***** válasza:
Tegnap voltam a Csádé zenekar előadásán, nagyon élveztem. És mivel nálunk a családban mindenki szereti a népzenét, nem kell minimális hangerőn hallgatni.
2018. okt. 7. 21:25
 5/7 TR75 ***** válasza:
100%
Jaja, fejhallgatózom, úgyhogy senki sem kap majd epilepsziás rohamot egy kellemes kalotaszegi muzsikától.
2018. okt. 7. 21:32
 6/7 A kérdező kommentje:
TR75, ment a like a pozitív hozzáállásodért ;)
2018. okt. 7. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

Az jó, kérdező, ha legalább észreveszed a pozitív hozzáállást. Ennél csak az lenne jobb, ha magad is gyakorolnád.

Sajnos tényleg sok társad akad, akiket az "effélék" hallatán kiver a hideg verejték. Ennek azonban egyetlen oka van, fogalmad sincs, mit hallasz. Az a helyzet, hogy ez nemcsak a népzenére jellemző. Bárkit, aki bármit hall, amiről fogalma sincs, kiver a hideg verejték tőle. És közülük néhány kellően agresszív, igyekszik mindent tönkretenni, amit nem ismer. Többek között ettől is olyan silány ez az ország (és valljuk be, sok más ország is).

2018. okt. 7. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!