Nálunk miért nem szokás a nemzeti színeket, zászlót, hagyományokat klipekben, filmekben használni? Bezzeg Amerika tele van amcsi cuccokkal!
Amerikai videoklipekben tele van veterán cuccokkal, zászlóval, jelképpel, filmek is tele vannak.
Mi miért nem használunk piros-fehér-zöld szimbólumokat, meg magyar dolgokat?
mert bizonyos politikai partok annak idejen kisajatitottak ezeket, 'aki magyar velunk van' felkialtassal. nem mindenki akarja, hogy a turbomagyar nacionalistakkal azonositsak. en sem hordok kokardat Marcius 15-en, nem veletlenul...
es ez az egesz eleg tragikus egyebkent...
ott mindenki
itt meg a nácik
ugyebár
megköszönhetjük az elmúlt húszévnek
ez van amikor
a magyar etnikum az érdekképviseletét más, idegen etnikumokra bízza. Az eredmény egyáltalán nem meglepő.
Én igyekszem ünnepekkor, főleg Március 15-én felvenni a kokárdát is, és nem érdekel kinek volt ez a kampánya és stb. Ha Orbán Viktor kitalálta ezt, akkor az ellenzék is kitalálhatta volna. Talán ott lett az elbukás, hogy ők nem kérték, hogy: "Ejnye, hát ha magyarok vagyunk viseltessünk is úgy! Vegyük fel a kokárdát. Buzdítsák a népet ezeknek a jelképeknek a viselésére.
Miért gondolom ezt, hogy fontos?
Vizsgáljuk meg, hogy hány magyar szereti a hazáját! Nem sok! A jelképek fontos eszközök a megszerettetéshez, persze ezek csak jelképek.
ja, zászlóm is van itthon. és szeretem! Direkt!
Tényleg nem érdekel, hogy valaki párthoz azonosítja vagy nem. Én eldöntöttem, hogy szeretem a hazám és kész! Ez nem érzelem állapot a szeretetem, hanem döntés. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!