Fiúk és lányok! Hogyan lehetek közkedvelt és "menő"?
Ha például olyan menő akarsz lenni, mint a Tóth Vera, akkor sz.pj fröccsért. Ha olyan menő akarsz lenni, mint Tóth Gabi, ugyanígy kell cselekedned.
Ha pedig egész egyszerűen csak jól akarod érezni magad,akkor semmiképpen ne kövesd ezeket a már említett embereket.
én azt hallottam hogy közép suliban már nincs ilyen hogy menő vagyok vagy nem? .. =) inkább általánosban volt ez..XD
de azért van pár jó tippem:
amint bemész a suliba kezd el nézegetni a fiúkat és válaszd ki a jobbakat (hiddelúgyis együt fognak lógni)
barátkozz meg velük..:D legyetek nagyon jóban ,meg engedhetsz nekik többet..=) és szerintem az tök baromság hogy ha azt írod ki vipre a képedre hogy ez szar.. mert b+ akkor csak kb anyi komit kapsz hogy akkor minek teszed ki.. meg gyengék azok a komik hogy nem is szar..=) .. valami jó cuccod vegyél fel. (magassarkú.miniszoknya,topp,cicagatya) és fotózz.. (tükör) és valami angol idézetet írj felé ez menő tmostanában ..=) és kérd meg az összes barátod/barátnőd
hogy komizzanak hogy minnél több legyen a nézetség és a komi is:P
és szentem ne beszélj csúnyán nem előny..=)
L/14
jaj istenem sírnom kell ha az uccsó komit olvasom meg a kérdést...egyszerűen csak legyél olyan amilyen eredetileg vagy.A középsuliban már általában nem csitrik járnak hanem lassan felnőtt emberek.Ha magad adod menőzés meg pics@'zás nélkül igazi barátokat is találhatsz és nem kell bolyonganod a felszínes myvip világában.Én úgy kezdtem a középsulit, hogy végre új lappal indítok, másik városba jártam senkit nem ismertem így mindent amit általánosban elrontottam itt rendbe hoztam.Már nem kellett megjátszanom magam.Lett egy igazi lelki barátom.Ne akarj az lenni ami nem lehetsz.
19/L
20:21 -as válaszát meg ne fogadd!
legyen eszed . ne akaraj királylány lenni. Miért ölnéd meg magad! A gimnázium az a hely ahol a leg őszíntébb barátaid lehetnek. ne hagyd hogy a felszínesség posványa elnyeljen. nem a ruha teszi az embert. ha menő akarsz lenni és ennek megfelelően viselkedsz (myvip kurvulás divatmajomkodás "magamat a tükörben fényképezem csücsöri szájjal") akkor a leg értékesebb éveidet fogod elpazarolni felesleges dolgokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!