Felső szomszéd zaklat, mit lehet tenni?
Másfél hónapja költözünk párommal albérletbe. A felettünk lakó szomszéd minden alkalmat megragad, hogy kötekedjen-először a szagelszívó zúgása zavarta világos nappal, aztán jöttek apróságok. Nem érdekelne az egész hülyeség, de tegnap este átlépte a határt.
Párom dolgozni ment estére, egyedül maradtam itthon. Zenét hallgattam, de nem hangosan, eleve a zene stílusa nyugodt volt...Fél 11 felé valaki csengetni kezdett, mikor rákérdeztem "Ki az?", semmi válasz nem jött, csak folytatta a csengetést, a lépcsőházban sötét volt-kukkolón csak sötét alakot láttam. Abbahagyta, majd pár perc múlva matatást hallottam zár felől, mintha valaki kulcsokat próbálgatna. Megint nem válaszolt, eléggé megijedtem. Hajnalban a párom levelet talált az ajtónkon, amiben a szomszéd-aláírás nélkül, de szinte biztosan ő voltaz- fenyegtőzik rendőrséggel, mert szerinte mi hajnalban is főzünk-ezen nevettem- és mélynyomót dübörögtetjük, ami azért dícséretes bók egy mezei pc-s hangfalra nézve.
Mit lehet ilyenkor tenni? Ez már zaklatásnak számít?
valami unatkozó nyugdíjas? beszéljen vele a párod, hogy kopjon le, vagy megjárja. ha nem tűnik el: 1. keményítsetek be: legyen tényleg hangos a zene, verjétek rá hajnalban az ajtót sötétben, riadozzon csak, stb.
de vigyázzatok, hogy semmit ne tudjon bizonyítani
vagy
2. bizonyítékgyűjtés ellene, aztán feljelentés
12:47 Tényleg most néztem- ő is írt ide, vicces:)
Azt kellett volna tennem, igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!