Nemrég megismertem egy fiatal török férfit,nagyjából egy korúak vagyunk,és elég jól beszél magyarul.Pár éve már itt él Magyarországon.Elkezdett udvarolni nagyon kedves és előzékeny volt.Elvitt egy török étterembe és egyszer táncolni is.Felhívott magához is,mondtam,hogy még várjunk vele,ő pedig nem erőszakoskodott.A múltkor amikor együtt sétáltunk megcsörrent a telefonja.Mondta,hogy bocs csak a feleségem hívott.Azt hittem rosszul leszek mikor meghallottam mert olyan közömbösen mondta mintha az időjárásról beszélt volna.Kérdeztem róla,hogy mi van ezt,hogy gondolja.Erre elmesélte,hogy pár éve elvett egy magyar nőt akivel jól megvannak.A nőt állítólag nem zavarja,hogy ő csajozik.Azt mondta nagyon szereti de nem szerelmes belé.Mondta,hogy legyek nyugodt a nőt nem zavarja az egész.Közben állítólag a csaj felvette önként és dalolva az iszlám hitet.Ami tudtommal nem épp egy liberális nézetű vallás ezért gyanús a dolog.Abban is kételkedem,hogy tényleg tud róla a nő.Nem beszéltem vele ezek után de tegnap felhívott és azt mondta szeret.És a csajt állítólag a tartózkodási engedély miatt vette el évekkel ezelőtt.Vajon igazat mond vagy csak kamuzik?Én sokat gondolok rá ,jóképű,magas épp az ideálom és lelkileg is vonzó.Kicsit mintha szerelmes lennék.Nem tudom higgyek e neki.
"Testvéreink és a nyelvünk is hasonló".....Aha mert ha a miniszterelnök úr azt mondja akkor az átír minden eddigi tudományos kutatást.Ha holnap kitalálja,hogy Kenyának fog a kedvében járni akkor mi a bantu négerek rokonai leszünk?
Én a helyedben megmondanám neki hogyha annyira a testvérünknek gondol minket jobb ha megelőzitek a vérfertőzést és inkább hagyjátok egymást.
Nem tisztelik az európai nőket hiába bájolognak neked.És előszeretettel hazudoznak.Egy muszlim ismerősöm bevallotta egyszer,hogy egy kufárnak hazudni nem bűn az iszlám szerint. Hülyíthet ezerrel lelkifurdalás nélkül.Néhányan közülük egyenesen eltartatják magukat. De te tudod aztán később lesheted.
2018. szept. 13. 22:03
12/16 Molyember válasza:
Ez az egész a származásától függetlenül röhejes. Nem akarlak bántani, de szerintem a következő a helyzet: ritkán foglalkoztak veled eddig a férfiak, ezért nincs sok önbizalmad, de most a török srác mellett többet gondolsz magadról, mint eddig, és ez az érzés annyira tetszik, hogy a nyilvánvalót sem akarod látni, nehogy elmúljon a varázs. Ezen kívül még két lehetőség van, az egyik, hogy hülye vagy, a másik, hogy kamuzol.
2018. szept. 13. 22:51
13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó.Nem igaz,hogy nem foglalkoztak velem férfiak,nem vagyok világszépe de nem vagyok bányarém se..Hülye sem vagyok és nem is kamuzom..Én is tudom,hogy ez a helyzet nem teljesen tiszta,de úgy érzem szeretem őt.Megfogott benne valami.Ezért nem tudok nem gondolni rá pedig mikor mondta,hogy nős nem kerestem őt,próbáltam elfelejteni.Amikor hívott annyira boldog voltam,hogy mindent elfelejtettem abban a pillanatban. :( Néha úgy érzem ha mikor nem látom hiányzik belőlem egy rész és még a levegőt sem rendesen veszem. Korábban nem éreztem még ilyet.
2018. szept. 13. 23:00
14/16 Molyember válasza:
Pedig valamivel megfogott, és ő maga sem titkolja, hogy ez a valami hazugság. Nem belé vagy szerelmes, hanem abba, amit köréd teremtett. Persze, meggyőzni sosem foglak, de azt tanácsolom, hogy ébredj fel. Ha nem megy, akkor sincs baj, nem te leszel az első, aki így járt. Példának okáért ott a felesége...
2018. szept. 14. 00:27
15/16 anonim válasza:
Biztos, hogy nem jutna eszembe olyannal kapcsolatot létesíteni, aki házasságon belül csajozik. Mi garantálja, hogy engem majd nagyobb tiszteletben fog tartani? Ha mást csal, akkor csalna engem is. Ha meg érdekházasságot kötött, és amellett csajozik attól sem lesz erkölcsösebb. Attól, hogy szerelmes vagy még hallgathatsz a józan eszedre, tudom, nehéz, de ne rohanj bele mindenbe gondolkodás nélkül csak mert te most pillanatnyilag szerelmes vagy.
2018. szept. 14. 02:43
16/16 anonim válasza:
Ennek semmi köze ahhoz, hogy török... Törökorszagban ilyen viselkedesert a sajat csaladja sem turne meg. A felesege csaladja meg, ha kicsit hevesebb vermersekletu mar reg nagyobb problemai lennenek a csajozasnal :'). De ha mindezt latod, akkor meg mi a kerdes? Ez egy mezei p-öcsfarok, mit akarsz tole?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!