Érdemes megbíznom egy török pasiban?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy fiatal török férfit,nagyjából egy korúak vagyunk,és elég jól beszél magyarul.Pár éve már itt él Magyarországon.Elkezdett udvarolni nagyon kedves és előzékeny volt.Elvitt egy török étterembe és egyszer táncolni is.Felhívott magához is,mondtam,hogy még várjunk vele,ő pedig nem erőszakoskodott.A múltkor amikor együtt sétáltunk megcsörrent a telefonja.Mondta,hogy bocs csak a feleségem hívott.Azt hittem rosszul leszek mikor meghallottam mert olyan közömbösen mondta mintha az időjárásról beszélt volna.Kérdeztem róla,hogy mi van ezt,hogy gondolja.Erre elmesélte,hogy pár éve elvett egy magyar nőt akivel jól megvannak.A nőt állítólag nem zavarja,hogy ő csajozik.Azt mondta nagyon szereti de nem szerelmes belé.Mondta,hogy legyek nyugodt a nőt nem zavarja az egész.Közben állítólag a csaj felvette önként és dalolva az iszlám hitet.Ami tudtommal nem épp egy liberális nézetű vallás ezért gyanús a dolog.Abban is kételkedem,hogy tényleg tud róla a nő.Nem beszéltem vele ezek után de tegnap felhívott és azt mondta szeret.És a csajt állítólag a tartózkodási engedély miatt vette el évekkel ezelőtt.Vajon igazat mond vagy csak kamuzik?Én sokat gondolok rá ,jóképű,magas épp az ideálom és lelkileg is vonzó.Kicsit mintha szerelmes lennék.Nem tudom higgyek e neki.2018. szept. 13. 20:22
1/16 anonim válasza:
Igen , irasd rá a házad kocsid , bízz meg vakon benne . Mind cigány aki egy árnyalattal sötétebb a hazai arcoktól .
2/16 anonim válasza:
Én a helyedben megszakítanám vele a kapcsolatot.
3/16 anonim válasza:
Szerintem vedd fel az iszlám hitet, és add oda neki a személyi igazolványodat, útleveledet is ennek a kedves embernek. Úgy menekülnék, hogy a lábam nem érné a földet!
4/16 anonim válasza:
libus nem jó neked a magyar mi? jó a török cigány :D majd megkövez!jó az neked
5/16 anonim válasza:
Én a helyedben úgy elinalnák, hogy bottal üthetné a fazon a nyomomat:DD Neked ez még kérdés?:D
6/16 anonim válasza:
Tele van a gyakori ehhez hasonló történetekkel, hogy kit hogyan használtak ki törökök/arabok. Mindenkire rámennek egyszerűen, jóval idősebb nőre is, nem csoda hogy téged is megtaláltak. Tényleg ez hiányzik neked hogy megdugasd magad és ne tartson semmire? Ezek gyakran egyszerre száz nővel leveleznek online, és próbálnak mindenkivel találkozni. Hogyan lehettek ennyire naivak?!
7/16 anonim válasza:
Gratulalok,egy könnyen megdughato ostoba pitsanak gondol,kb.!!!!!!
Mondj ellent neki es legy vele flegma,nezd meg mit hozol ki belöle,lehet még meg is pofoz!
A vér nem valik vizzé
8/16 A kérdező kommentje:
Nem gondolom,hogy könnyen megdughatónak gondol még nem volt köztünk szex igaz sokat csókolóztunk már.Tudom,hogy az arabok erőszakosak de a törökök sokkal kedvesebbek és normálisabbak,én így látom.Az araboktól meg az afgánoktól én is irtózom,de a törökök a testvéreink,a nyelvünk is sok mindenben hasonlít.De nem akarom védeni őket,Ha valakinek van vagy volt török pasija és megírná a véleményét annak örülnék.Utolsó amit írtál érdekes amúgy,megfontolandó.
2018. szept. 13. 21:27
9/16 anonim válasza:
Ha a felesége mellett csajozik, akkor miből gondolod, hogy téged többre fog tartani? És ha szereti de nem szerelmes akkor mindent lehet? Ha szeretné, akkor meg se fordulna a fejében csajozni. Ha neked ez a szitu megfelel, akkor gondolom nem akarsz túl komoly kapcsolatot. Ha időt akartok együtt tölteni meg dugni, akkor nyugodtan, de ne bízz meg benne.
10/16 anonim válasza:
Bízz benne, hisz török::D
Biztos vannak normális törökök is, de a többségben én nem bíznék.
Tesómnak volt félig török pasija, de nagyon hazudós volt, kb semmit nem lehetett ehinni neki, amit mondott. De nagyon macsó, és megnyerő volt amúgy, igazán tudta, hogy mi kell a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!