20-as korosztály! Szerintetek mi is ennyire idegesítően szerencsétlen idióták voltunk 5-10 éve, vagy ez a mostani generáció sajátja? :D
A felettünk lévő korosztályban még a punk volt a fő disszociatív forma, ma az emo. Nálunk pont kimaradt az ilyesmi (legalább is kisebb mértékben jelentkeztek.)
Szóval mindenki degenerált, nálunk csak épp nem volt mainstream agyf@sz.
22F
00:49 igazad van amúgy!
Meg leginkább a szülök dolga is ez!Mert nem mindegy hogy nevelik a gyerekeiket.Vannak olyan szülök akik még meg is kínálják cigivel a gyerekeiket.Nagyon gáz .:/
16,5/F
Azért ez a selejt dolog kissé elfajult, nem gondoljátok? Szerintem 20, 30 éve is ugyanolyan dolgok voltak, mint most, csak akkor még senki semmit nem mondott a másiknak, mert überül nagyobb dolognak számított. Belenézel fél órát a TV-be, vagy felnézel puruttyára, eszedbe jut, hogy a fiatalok egyik fele lázad (lázadók mindig voltak) és a bandában elsajátítják a szokásokat, falkákba a rendeződnek, a másik felük meg otthon netezik, és nem mondok példákat, milyen oldalakat böngésznek. Anyu, apu? Sehol.. A TV nevel, az ország válságban, túlóra, és mindenki saját magát neveli. Szerintetek ez nem elég indok? Akit magára hagynak, magától kell előbb felnőnie...
16/L
Pont a minap láttam egy ilyen klubot a facebook-on: When I was your age, I lost my tooth, not my virginity.
(gyengébbeknek: Amikor annyi idős voltam, mint te, a tejfogaimat vesztettem el, nem a szüzességemet.)
Hihetetelen, hogy 10 év alatt mennyit "romlott a közerkölcs". XDDDDD
De tényleg, a lányok elk*rvultak, a fiúk meg elp*csásodtak.
23/L
a legnagyobb baj a spiritualitástól való elszakadás és az erkölcs jelentőségének csökkenése.. a szülők egyre inkább semmibe vevése..
minden korosztálynak megvan a maga fertője, a punk/emo/hippy/bikicsunájakármi kb ugyanaz a kategória, egyik rosszabb mint a másik.
A kihalásnál szerencsére még nem tartunk, de szerintem a mi generációnk egyel "minőségibb" mint a mostani 14-17 éveseké
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!