Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit ől szerencsétlen egy pasi vagy egy nő? Mire mondják, hogy idegesítően szerencsétlen.
Igen. Panaszkodik, nem veszi észre a szépet hanem mindig csak a rosszra hívja fel a figyelmet, nem hálás semmiért... És főleg mindig ki akar bújni a felelősség alól. Mintha nem ő tehetne arról ami vele történik, hanem tehetetlen áldozatnak állítja be magát.
Ezek nagyon rossz tulajdonságok szerintem. Én az ilyen embert elkerülöm. Nem azt mondom hogy én soha nem mentegetőzöm ha valami problémám van, de igyekszek a másiknak jó dolgokról beszélni mint problémákról...
Nem feltétlenül a pesszimizmus és a panaszkodástól szerencsétlen valaki. Ez csak világnézet kérdése, illetve tapasztalatoké (főleg rossz).
Valódi értelmében az a szerencsétlen, aki egyszerűen hülye az élethez. Nincs képben a világgal, a hétköznapi dolgokkal, naivan elhisz sokmindent, könnyen átverhető, ügyetlen mind a szellemi, mind a gyakorlati dolgokhoz - pl. egy szeget nem bír beütni, vagy egy csekket elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!