Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A mai világban mi az ami egy...

A mai világban mi az ami egy embernél a legfőbb erény, érték?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy mennyire okos,mennyi pénze van,milyen befolyása,kapcsolatai vannak,milyen munkája van,és még sorolhatnám... Mi számit a mai világban erénynek,kérdezem tök naivan?:D
2010. jún. 21. 22:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

2. vagyok és 4. ismét. Szóval hát, hogy is kezdjem. Engem nem érdekelnek a törtető és gazdag emberek, akiknek van hatalmuk. Én sem élek rosszul, sőt, a jobban élők közé tartozom, de ezért megdolgoztam alaposan. (Most gyed-en vagyok, mielőtt valaki rámkérdez, unatkozom-e, hogy most is itt vagyok) :)

Nem kívánok kapcsolatba lépni hatalommal bíró gazdag emberekkel. A barátaink teljesen hétköznapi, normális, és ezekkel az értékekkel bíró emberek, akárcsak mi is vagyunk, mert mi is ide tartozunk. És én jól érzem így magam ebben a kis, zárt világunkban. Nem vágyom a nagy emberek közé, nem akarok 8 milliós havi fizetést (Mint pld. MNB elnöke), nem akarok korrupcióba keveredni, a gyerekemet csakis jóra fogom tanítani. :)

Biztos, hogy én jobban is alszom, mint ők, akik nem bírnak eme értékekkel.

2010. jún. 22. 12:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Tudjátok,örülök,hogy Ti is hasonló értékrennddel birtok mint én,és ezt helyezitek előtérbe,semmint a pénzt,hatalmat,hazugságot stb,stb...!Jó érzés tudni,hogy még léteznek ilyen emberek a világon,ha kevesebben is de vannak!MINDIG maradjatok ilyenek,és ne részegitsen meg az sem Titeket ha esetleg nyernétek az 5-ös lottón:D Értékes emberek vagytok!!;)
2010. jún. 22. 15:56
 13/15 anonim ***** válasza:

A szépség a legfontosabb a mai társadalomban.

Intelligencia

pénz

kapcsolati tőke - társas kapcsolatok

jó hírnév

2010. jún. 23. 18:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez elég szomorú,hogy ezek az értékek,de sajnos igazad van:((
2010. jún. 23. 19:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Bár az inteligenciát nem tartom szomorúnak,de a többit igen!
2010. jún. 23. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!