Mit tegyek? Segítség! Ugyérzem, hogy tönkre tesznek! (mivel személyneveket használok a történet átláthatósága érdekében senki ilyen nevű ne vegye magára! ) Bővebben lent!
Tehát!
Az az én nagy problémám,hogy életemben először megpróbáltam beszólni egy "nagymenőnek"! A történet így hangzik:
Egyik nap átjött hozzánk Vivi, hogy megcsináljuk a rajz házit!Az ő unszolására felmentünk az iwiw-re.Ott megnéztük,az egyik idióta osztálytársunk képeit és találtunk egy olyat ami nem tettszett ehhez a Vivien unszolására irtam az én nevemben egy hozzászolást nem tul durvát,de ahhoz épp eleget, hogy felfogja mi is a szitu!Ezt a többi osztálytársam is észre vette és erre az Adrienn védelmébe keltek!Azóta mindig remegő kézzel nyitom meg az iwiwemet hogy megnézzem a hozzászólásaikat amik nagyon durvák és nagyon rosszul esnek.Ami még rosszabb a Vivien nem hogy a védelmemre kelt volna mindent rámkent és ő is beszált az általuk alapított hülye klubba és azóta is ez megy ahol érnek ott pocskondiáznak és amikor hangot adok a véleményemnek (mert,ugyebár az sem jó ha elfojtjuk)(egyébként nem vagyok az a csúnya szavakat használó fajta)nagyon le tolnak és megfenyegetnek (megyünk táborozni és az Adrienn meg a BArátnője a Noémi is jön)hogy a táborban végem lesz!
Borzasztóan félek mi lesz a szüleimet pedig nem akarom bevonni a játékba Tehát ti vagytok az utolsó reményeim!
Ha Ti sem segítetek talán egy sötét lyukba fogok kikötni ahonnan csak nagyon nehezen tudok kikecmeregni
Kérlek SEGÍTSETEK:%
bocsánatot kértél már?
esetleg miért nem magyarázod meg,h Vivi unszolására írtál kommentet.
azt a Vivit meg jól megcibálnám,nem is barátnő az ilyen.
Igen, így, ahogy a 21:59-es válaszoló is leírta. Bocsánatot kell kérned, nem bujkálhatsz egész életedben, pláne nem a más hülyesége miatt.
De máskor ne menj bele ilyesmibe senki kedvéért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!