A magyarok többsége miért rasszista?
Nem azért rasszistàk mert utálják a cigányokat, a magyarok mindenkit utálnak, csak sajàt magukat szeretik. Inkább azért mert már mindenhol cigányokat látnak. Most pl orbán is cigány, de már fehér bőrű emberek is cigányok. Kb minden sötét hajú, nap barnított/kreol bőrű emberre rá lehet fogni hogy cigány. Én ilyen alapon nagyon sok cigányt látok mostanában. Itt lassan már mindenki cigány lesz. Pedig a valódi cigányok majdnem olyan sötétek mint a négerek.
Ez igazából csak önfényezés, mert ha mást cigányoz attól ő magyarabb lesz. És ügye az egyik büszkeség a másik meg szégyen. Ennyire kis primitív nép a magyar.
"És ügye az egyik büszkeség a másik meg szégyen."
Miért lenne az egyik büszkeség? Miért lenne büszkeség az, hogyha valaki magyar? Én magyar vagyok, de nem vagyok büszke rá. Semmivel sem jobbak a magyarok, mint bármelyik másik nép.
Illetve miért lenne az szégyen, ha valaki cigány? Miért, egy ember nem lehet büszke arra, hogy cigány, és normális, és adott esetben diplomája van? Azaz az igazság, hogy már a cigányok sem sértődnek meg a cigányozáson, mert leszarják, poénból egymást is cigányozzák, mert hallottam. Egyedül a fehérgyűlölő libsik kapják fel a vizet a cigányozás hallatán, és ők korbácsolják fel a hangulatot, mert már mindenki magasról szarik rá. És ha szerinted az szégyen, ha valaki cigány, akkor az téged minősít!
Utolsó olvasd el jobban amit írtam. A jobberekre jellemző a nagy büszkeség. Mert ha nincs mire büszkének lenni, akkor marad a származás, amiért ő személyesen semmit se tett. Valakinél, valaminél jobbnak kell lenni, ha mâs nincs akkor a cigányoknál jobb lehet. Ezért van az hogy már mindenhol cigányokat látnak, keresik a büszkeségüket.
Ózd: nem tudom mi van ott. Tény hogy a cigányoknak valamiért lételeme a hangoskodás, ordibálás, káromkodás stb. Volt olyan hogy késeléssel fenyegettek 50 forintért. Meg úgy beszélnek a börtönben eltöltött éveikről mint más az egyetemről. Minél több ideig volt bent és minél súlyosabb bűncselekmény miatt, annál menőbb. Mint valami kiképzés. Ők erre büszkék.
De azért a 98% sok, igaz én szerencsére aránylag kevés cigánnyal találkozok, azoknak kb a fele volt olyan mint amit leírtam. De amekkora korcs nép a magyar már az se mindig egyértelmű hogy ki a cigány. Nem lehet annyival leegyszerüsíteni hogy: akinek egy árnyalattal sötétebb a bőre, főleg nyáron nem. A valódi cigányok télen-nyáron olyan sötétek mint az éjszaka.
Vannak akik pont ezt csinálják, de ez nem rasszizmus hanem ellenség keresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!