A magyarok többsége miért rasszista?
"De miért gondoljátok...?" Nem gondoljuk, viszont...
Az embert, akinek gondolkodó elme adatott, és a tapasztalatai alapján különböző logikai műveleteket végez -következtet, kategorizál, általánosít stb.-, nem kötelezheted, hogy létbiztonsága érdekében ne védekezhessen. Ha azt látja, hogy bizonyos embertípusok inkább hajlamosak bizonyos, számára ártalmas dolgokra, mint mások, akkor bizony azzal az embertípussal szemben óvatosabbá válik. Ezt a jogomat ne vitasd már el! És nevezheted rasszizmusnak, nem érdekel!
Én cigányok között nőttem fel, nagyon utáltam őket, rasszizmus, nácizmus, stb elvette az ágyamat.
De azóta felnőttem, rájöttem, hogy hatalmas hülyeség az egész.
Kívánom a többieknek is, hogy nőjenek fel.
1. A magyarok többsége nem rasszista. Nem lehet valaki olyasmi, amiről fogalma sincs.
2. A rasszizmus alapvetően más, mint egy konkrét ember haragja egy másik konkrét emberre, mert az a tapasztalata, hogy az átveri (meglopja, leköpi, kirabolja, vagy amit akarsz).
3. A rasszizmus fogalmát sokan jól ismerik a mai magyar vezetésben, és aljas módon kijátsszák, hogy többet lophassanak mindenféle rasszizmus nélkül, demokratikusan mindenkitől. Persze a balektől többet, de ez nem rasszizmus.
1: A magyarok többsége nem rasszista
2: Csipkebokor vessző
3: 2% becsületes buckalakóra jut 98% aki lop, rabol, embert öl, vagy csak simán élősködik az állam pénzén. Ha egy almának megrohadt a 98%-a, meg fogod enni azért a 2%-ért mégis?
Nem kell rá válaszolnod, költői volt a kérdés.
ma 15:56
Leírtad politikailag korrekten a rasszizmust. Elég legyen már ebből a PC baromságból, mondd ki.
Én baloldali vagyok, de rasszista. Vannak előítéleteim pl. a cigányokkal szemben. De legalább nem vagyok képmutató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!