Mit érdemes vinni egy táborba?
3.-án megyek táborba és tanácstalan vagyok.
Ti milyen táborba mentetek/voltatok/mentek?
Esetleg egy pár szép emléket megosztanátok velem?
Előre is köszönöm!
14L
:P én is 3.án megyek táborba, és én is egy kollégiumba:D sőt én is azt nézem mit kell pakolnom :)
azt hiszem a legfontosabbak:
-tisztálkodó cucc(szappan, fogkrém, fogkefe, sampon, tusfürdő, törlőkendő, nem árt egy pár papucsot tusolásra vinni:P, s törölköző, rem nem hagytam ki semmit:P)
-ruha(az időjárásnak tényleg utána kell nézni, de attól függően mennyi időre mész, én egy hétre, azt hiszem viszek két hosszú nadrágot, rövid ujjú pólókat, érdemes kényelmes pólót vinni:P, fehérnemű alap, valami rövidnadrág, a szoknya az nem olyan lényeges, hisz ilyenhez mint a lovaglás, kizárt. Sok mindent nem éri meg vinni, csak ami biztos kell.)
-valami szórakoztató cucc (könyv, keresztrejtvény, kártya.)
Remélem nem hagytam ki semmit, erre a listára még nekem is szükségem lesz:D
:D de kihagytam:
-fürdőruhát mindenképp vigyél;
-valami meleg ruhát;
-telefon, töltő, valami zenecucc, fényképezőgép(csak el ne hagyd, nálam ez alap, imádok fényképezni);
-füzet, írószer;
-dezodor, napkrém, testápoló, sebtapasz, tampon, tisztasági betét, hajcsatok, ilyesmi (feltételezem lány vagy:P)
Nah kb ennyi:D
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!