Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit érdemes vinni egy táborba?

Mit érdemes vinni egy táborba?

Figyelt kérdés

3.-án megyek táborba és tanácstalan vagyok.

Ti milyen táborba mentetek/voltatok/mentek?

Esetleg egy pár szép emléket megosztanátok velem?

Előre is köszönöm!

14L

2010. jún. 21. 17:55
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
27%
óvszer, tampon, hüvelykúp, epilátor és magad meg kaját + piát+ meg olyan piát:D
2010. jún. 21. 18:53
 22/26 anonim ***** válasza:
zseblámpa, rovarriasztó, kártya, ruha, naptej, tisztálkodó cucc, kaja, toll,papír ceruza(utóbbi három, csak ha túlteng benned a kreativitás) de ha lovagolni fogtok, akkor a nap nagy részére már megvan a program, csak az esti játékokhoz, meg ilyenekhez kell külön cucc...
2010. jún. 21. 20:24
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy a gumi nem hülyeség, pia, vmi ruha, fürdőruha, meg édesség, meg kaja, mert ott úgyis szar lesz.
2010. jún. 22. 00:20
 24/26 anonim válasza:

:P én is 3.án megyek táborba, és én is egy kollégiumba:D sőt én is azt nézem mit kell pakolnom :)

azt hiszem a legfontosabbak:

-tisztálkodó cucc(szappan, fogkrém, fogkefe, sampon, tusfürdő, törlőkendő, nem árt egy pár papucsot tusolásra vinni:P, s törölköző, rem nem hagytam ki semmit:P)

-ruha(az időjárásnak tényleg utána kell nézni, de attól függően mennyi időre mész, én egy hétre, azt hiszem viszek két hosszú nadrágot, rövid ujjú pólókat, érdemes kényelmes pólót vinni:P, fehérnemű alap, valami rövidnadrág, a szoknya az nem olyan lényeges, hisz ilyenhez mint a lovaglás, kizárt. Sok mindent nem éri meg vinni, csak ami biztos kell.)

-valami szórakoztató cucc (könyv, keresztrejtvény, kártya.)

Remélem nem hagytam ki semmit, erre a listára még nekem is szükségem lesz:D

2010. jún. 29. 09:11
 25/26 anonim válasza:

:D de kihagytam:

-fürdőruhát mindenképp vigyél;

-valami meleg ruhát;

-telefon, töltő, valami zenecucc, fényképezőgép(csak el ne hagyd, nálam ez alap, imádok fényképezni);

-füzet, írószer;

-dezodor, napkrém, testápoló, sebtapasz, tampon, tisztasági betét, hajcsatok, ilyesmi (feltételezem lány vagy:P)

Nah kb ennyi:D

-

2010. jún. 29. 09:21
 26/26 anonim ***** válasza:
én is megyek már alig várom ^^
2010. aug. 5. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!