Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit érdemes vinni egy táborba?

Mit érdemes vinni egy táborba?

Figyelt kérdés

3.-án megyek táborba és tanácstalan vagyok.

Ti milyen táborba mentetek/voltatok/mentek?

Esetleg egy pár szép emléket megosztanátok velem?

Előre is köszönöm!

14L

2010. jún. 21. 17:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
15%
Gumit!
2010. jún. 21. 18:01
 2/26 A kérdező kommentje:
Azt inkább Te vigyél,kedves első válaszoló!
2010. jún. 21. 18:02
 3/26 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ, mennyi időre és milyen táborba és hová mész.
2010. jún. 21. 18:07
 4/26 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom mivel mentek, busszal, vagy kocsival, és hogy kell e cipelned, mert ha kell, akkor inkább a fontosabbakat.

Milyen táborba mész? Szerintem tollast vigyél, én imádok tollasozni.

Felfújható strandlabdát, ha mentek fürdeni.

Gondolom nem fogtok unatkozni, de vihetsz rejtvény újságot, vagy ha szerettek kártyázni, akkor kártyát, meg társast ha rossz idő lenne.Tök jó buli, főleg a nyári estéken.

Hirtelen ennyit tudtam neked összeszedni.

2010. jún. 21. 18:07
 5/26 A kérdező kommentje:

Köszi szépen:)

Megyünk fürdeni,lovagolni ottani programok lesznek és mindenkit a szülei visznek autóval.

2010. jún. 21. 18:09
 6/26 anonim ***** válasza:
65%
Dejóóó imádom a lovakat:)Akkor nem fogsz unatkozni
2010. jún. 21. 18:10
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor főleg játszós rucit... farmer, amit nem sajnálsz, ha sáros lesz vagy tréninggatya, ami lovagláshoz is kényelmes. fürdőruha alap mega kedvenc strandtörölköződ hozzá...esetleg nyilván fényvédő, és szúnyogriasztó, mert ahol ló van, ott lesz tuti szúnyog is.
2010. jún. 21. 18:13
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor 2 váltás fürdőruha, egy hosszú farmer és pulcsi ha rosz idő lenne, külön lovagláshoz és más programokhoz ruha, kártya, költőpénz, mobil és mobiltöltő, tisztálkodó cucc, esetleg pár kockacukor a paciknak :D

Külön törcsi fürdéshez és strandoláshoz, naptej, ragtapasz, panthenol, ha valaki leégne, bár ebben a mocskos időben... Én a helyedben előre megnézném az időjárást, mert ha rossz időt mond, akkor inkább több meleg holmit vigyél, esős idő esetén esőkabát. Váltócipő lovagoláshoz, külön papucs a fürdéshez (lábgombaveszély miatt, biztos ami biztos) meg külön a strandoláshoz.

Játszani meg kártya, rágcsák pl szotyi, tökmag, chips, diákcsemege, mogyi.

Az alap ruhákat gondolom nem kell írnom. Ja esetleg egy külön kistáska, amibe tudsz innivalót meg pénzt rakni, ha olyan helyre mentek.

2010. jún. 21. 18:14
 9/26 anonim válasza:
meleg ruhát:S:S lehet,hogy olyan idő lesz mint amilyen most van...
2010. jún. 21. 18:15
 10/26 anonim ***** válasza:

Túrázni fogtok? Ha igen, akkor kényelmes zárt cipő, ami az esetleges esős időszak után is jól jön. Esőkabát isjól jön mostanában, ha van. Legyen nálad szabadidő felső és naci. Természetesen tisztálkodási szer, egészségügyi dolgok. A zsebpénzed több részre oszd el, és több helyre tedd. Mobilod és töltője, fürdőruha(ha mentek strandra), törölköző, papucs.

Hát most így hirtelen ennyi jut az eszembe, remélem van olyan ami neked nem jutott eszedbe.

Mondjuk könnyebb lenne, ha leírnád milyen tábor (pl: sátorban?).

2010. jún. 21. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!