Mit érdemes vinni egy táborba?
Figyelt kérdés
3.-án megyek táborba és tanácstalan vagyok.
Ti milyen táborba mentetek/voltatok/mentek?
Esetleg egy pár szép emléket megosztanátok velem?
Előre is köszönöm!
14L
2010. jún. 21. 17:55
11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Nem sátoros,hanem a helyi kollégiumban lesz.
2010. jún. 21. 18:20
12/26 anonim válasza:
én minden táborba vittem kártyát, magyart és franciát is :) kis helyen is elfér, és rengeteg variációban lehet játszani, jó unaloműzés.. a ruhai részét már előttem leírták :)
13/26 anonim válasza:
Kártyát vigyél(Ha játszanál a többiekkel,fontos :)), fényképezőgépet(ha kell,de nagyon vigyázz rá!!), könyvet/mangát/képregényt,ha szeretsz olvasni,esetleg zseblámpát a sötét miatt,telefont(ha van,és fel akarsz valakit hívni),mp3-lejátszót(ha akarsz zenét hallgatni).
ÜDv:Egy balatoni táborba készülő
14/26 anonim válasza:
Legyen nálad megfelelő mennyiségű póló, rövidnadrág. Eső és hűvös esetére szabadidő ami hosszú ujjú, esőkabát esernyő. Ha túráztok. Túracipő, vagy edző cipő, fürdőruha lehetőleg ne egy. Törülközők, tisztasági csomag ( sampon,tusfürdő, fogkefe fogkrém, tisztasági betét, gyógyszer: fejfájásra és lázcsillapításra gyógyszer, B6 hányásra hányingerre, legyen nálad wc-papir ülőke, wc papír, sosem lehet tudni alapon,
15/26 anonim válasza:
papucs, szandál, fürdőköpeny ha szereted, olvasnivaló, toll papír, naplód, pénz, szúnyogriasztó, naptej. más híyrtelen nemj ut eszmebe
16/26 anonim válasza:
annyira jó nektek,h mehettek táborba,sajnos én már kinőttem:( de legszebb emlékeimet ott szereztem:)
17/26 anonim válasza:
Én 12-én megyek Balatonmáriára...:)tánctáborba..
18/26 anonim válasza:
Hova mész táborba?ahol lovagolni lehet?engem is érdekelne:D
19/26 anonim válasza:
ROVARírtó....én jol meg$zoptam h nem vittem
20/26 anonim válasza:
Esőkabát gumicsizma ha a mostani időjárást nézzük.Lehet felfújható csónak sem ártana ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!