Titeket mi visz előbbre, nem égtetek ki?
Én 22 éves férfi vagyok és elfáradtam ebbe az országba és kultúrába. A magyar autózási szokástoktól a választási kultúráig.
Már nem hajt semmi előre, megcsinálom amit muszáj de már nem várok csodákat ettől az országtól.
22 éves férfi...
Milyen autózási szokások? Vezettél már Oroszországban? Én 43 vagyok, 2 milla felett vezettem kamionnal. Még nem láttál semmit.
Milyen kultúrába fáradtál bele? Most kezdesz élni. Rosszul gondolkodsz, az országtól ne várj semmit, magadtól várj. Menj el külföldre, világot látni, pénzt keresni. De ingyen nem kapsz ott sem semmit.
Az kérlek, hogy a németekhez képest a magyar az igenis állat módjára vezet, a legtöbb.
Abba hogy itthon minden olyan mucsai.
2.
Nőj már fel...15 évesen gondolkoztam így, Nyugaton a szar sem büdös. Menj ki, próbáld meg. Én támogatom, hogy sokan menjenek Nyugatra. A törökök marha sokat profitáltak ebből, nem akkora nagy tragédia a kivándorlás, mint aminek látszik.
Te tehetsz az életedért, senki más. Dolgozz, tanulj, csinálj gyereket. Az majd motivál, ne félj. Egészség legyen, 22 évesen...Bármi lehetsz ha nagyon akarod.
4.
Köszi a felvilágosítást, én is külföldön dolgozom.
Időnként mindenki kiéghet egy kicsit, egyszer fenn, egyszer lenn, akár el is válhatsz és viszik a gyerekeidet, minden összeomlik, ami előtte fontos volt.
Elszállnak az illúziók, de a legtöbb ember képes arra, hogy továbblépjen, hogy alkalmazkodjon a helyzethez, hogy új alapokra helyezze az életét.
Aki erre képtelen, az lesüllyed, csöves, vagy hajléktalan lesz, bár talán ha kapna egy kis segítséget a kritikus időszakban, akkor megmenthető lenne, mert lényegében mindenkit a saját lelkivilága tehet tönkre.
Ha van egy kis ideje rá, akkor a legtöbbünk képes új célokat kitűzni, új értelmet találni az életének, aki kiégett, annak idő kell ahhoz, hogy magához térjen, mert mindenki meggyógyulhat, ha kap a lelki bunkóval egyet, amibe megszédül, de nem kell mellre szívni, végzetes döntéseket hozni, vagy öngyilkosnak lenni, mert ilyen is előfordul,csupán átértékelni a dolgokat, rendet rakni a saját fejében és kiderülhet, hogy nincs is olyan mélyen, mint azt előzőleg gondolta volna.
Azonban ezt kérlek olvasd el:
Engem a Jézusba vetett hitem visz előre, minden baj és nehézség ellenére is boldog vagyok!
Boldogan telnek napjaim, szinte attól a perctől kezdve, hogy személyes a kapcsolatom Vele. :)
Aki a külső körülményeitől várja a boldogságát, és nem a benső szívbékéjétől, annak soha semmilyen körülmény sem lesz elegendő arra, hogy boldog legyen!
Kacsalábon forgó palotákban is szoktak öngyilkosok lenni, mert elégedetlenek a "körülményeikkel", viszont egy "putriban" is tud boldog lenni az ember, ha nem magán kívül keresi a boldogságot, hanem a szívében, a jó akaratában, a megbocsátásban és a segítésében benne levő Isten által.
Boldogságot csak Isten tud adni, a szívbékén keresztül, és senki és semmi más ezt nem tudja adni! :)
Az a te dolgod, hogy mit hiszel és mit képzelsz, de aki nem tud ábrándokba menekülni, az a vallásokból semmit sem nyerhet.
Hinni bármit hihetsz, attól még nem lesz valóság.
Ugyanúgy lehetnél muszlim, akik gondolom tévúton járnak szerinted, vagy bármelyik másik keresztény felekezet, akik a többi szerint hazugságokban, vagy tévedésben hisznek és a sok vallás lényegében kizárja egymást, végső soron mindegyik vallás biztosan téved, esetleg egyetlen kivételével, de mivel azt kívülálló nem tudhatja biztosra, melyik az az esetleg potenciálisan megfelelő, ezért sokkal, de sokkal nagyobb a tévedés lehetősége, hogy érdemes lenne elkötelezni valamelyik mellett magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!