Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogos-e így nevezni a cigánysá...

Jogos-e így nevezni a cigányságot?

Figyelt kérdés

,,Szerettet hazánk rejtett erőtartalékai"

Hallottam egy videóba aztán kegyetlenxD

Szerintetek nem rasszista?

2018. aug. 20. 14:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Miért lenne rasszista? Melyik megszólítás az, ami nem rasszista neked?
2018. aug. 20. 14:49
 2/21 anonim ***** válasza:
63%

,,Szerettet hazánk rejtett erőtartalékai"

Ez melyik vadbarom mondta? Ütném még a mentőben is!

2018. aug. 20. 14:51
 3/21 anonim ***** válasza:
#2 Miért?
2018. aug. 20. 14:53
 4/21 anonim ***** válasza:
50%

#2 vagyok.

Miért is?

Mert többes-számot használt! Ne pofázzon az én nevemben is!

A "szeretett hazám"-mal semmi bajom nem lenne!

2018. aug. 20. 14:57
 5/21 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem inkább kifejezetten túlbecsüli a cigányokat. Én a londoni magyarokat inkább nevezem rejtett erőtartaléknak
2018. aug. 20. 15:01
 6/21 anonim válasza:
31%
Lehet hasítani kifele ketteske.
2018. aug. 20. 15:01
 7/21 anonim ***** válasza:
64%

6os, hidd el akinek van lehetősége megy is. Rengeteg ismerősöm, orvosok, szülésznők, óvónők, közgazdászok költöztek el ebből az élhetetlen országból. Jó végzettséggel, pár plusz vizsgával nagyon jól meg lehet kint élni.

A cigányok meg mindenek csak nem erőtartalékok, tisztelet persze a kivételnek, mert pár van közöttük. De a többség sosem fog dolgozni, míg a kormány ingyen osztogatja nekik a pénzeket.

2018. aug. 20. 15:04
 8/21 anonim ***** válasza:
#2 Ugye tudod, hogy iszonyat félreérthető, amit mondasz? Nem igazán lehet átérezni, hogy azért ütnéd az illetőt, mert rasszistának tartod, vagy azért, mert túlságosan romabarátnak. Mindenesetre elég agresszív a hozzászólásod, bárhogy is gondolod a válaszodat!
2018. aug. 20. 15:05
 9/21 anonim válasza:
52%
#2 a felcsúti KISZ titkár, pártunk és kormányunk tévedhetetlen vezére mondta.
2018. aug. 20. 15:07
 10/21 anonim válasza:

aki így nevezte őket, vlsz soha nem találkozott még cigánnyal.

nem nézem le őket, van sok aki ki akar törni közülük, szerencsére egyre több mert a Fidesz már nem ad annyi támogatást meg segélyt nekik mint a szoci vezetés anno.

szóval kénytelenek elmenni dolgozni mert a segélyekből nem tudnak megélni. lopni meg már nem olyan egyszerű mint régebben.

na mind1 amúgy arra akartam kitérni, hogy nálunk 2500-3000 cigány él elszeparálódva a cigánysoron, elvinném oda aki ezt a kijelentést tette, aztán utána megkérdezném hogy még mindig így gondolja e? :D

2018. aug. 20. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!