Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért telefonál be valaki az...

Miért telefonál be valaki az M5 "Ön is tudja? " című játékába?

Figyelt kérdés
2 személyre egy fejenként 950 ft értékű belépőt lehet nyerni a dinnyési várparkba annak, aki betelefonál. Aki továbbmegy, az esetleg belépőjegyet kap egy színházba, vagy mostanában valamilyen szabadtéri előadásra. Nem vagyok egy krőzus, de én ennyiért fel se emelném a telefont. Ehhez képest meg vagyok lepve, hogy minden adásban folyamatosan van 8-10 betelefonáló. A kérdések egy része olyan, hogy egy 5 éves gyereknek is tudni kéne, de a játékosok sokszor ezeket sem tudják. Azon is csodálkozom, hogy ha már vette a fáradtságot, hogy beszálljon ebbe a gyengécske játékba, ha már annyira nem tudja a választ, miért nem nézi meg közben az interneten, holott lenne rá ideje. Tud valaki ezekre magyarázatot adni? Mert én nagyon nem értem ezt az egészet.

#m 5
2018. aug. 11. 08:34
 1/2 anonim ***** válasza:
49%

Mert úgy érzi jónak.

Ahogy más is megkérdezheti, hogy miért teszel fel erről kérdést? Mert így érzed jónak. Pedig mások nem tennék fel, te mégis felteszed. Nem semmi.

2018. aug. 11. 08:53
 2/2 anonim ***** válasza:
74%

Mert az ezo műsorokba minek telefonál be bárki is?

Rengeteg a buta, ostoba primitív ember. Ezen az oldalon is nagyon jól látni mennyi van belőlük.

2018. aug. 11. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!