Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Tényleg lehet, olyan egy...

Tényleg lehet, olyan egy francia-arab családban, hogy rossz néven veszik ha a vendég aki 2 hétre ment hozzájuk telefonál?

Figyelt kérdés
Barátnőm kiment a barátnőjéhez akinek férje valami arab diplomata, de nem engedi, hogy felhívjam telefonon mert azt állítólag rossznéven veszik, pedig állítólag ők európai kultúra, szerint élnek, nem foglalkoznak az iszlámmal.

#illem #telefon #arab illem
2018. febr. 21. 23:02
 1/10 meszike91 ***** válasza:
Arab országokban is használnak telefonokat.
2018. febr. 21. 23:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Gondolom, de ő Franciaországban van, és nem értem miért ne hívhatnám fel. Max chatelni szoktunk viberen ha van rá ideje.
2018. febr. 21. 23:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Olyant olvastam, hogy egy bizonyos napszakban nem illik, vagyis délután valamikor, mert akkor pihennek de azon kívül miért ne lehetne?
2018. febr. 21. 23:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha a saját telefonján hívod fel és nem az ő hivatali számukon, akkor nem értem, hol a probléma.
2018. febr. 21. 23:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Én is értetlenül állok a kifogással szemben, ezért lenne jó valaki olyan válasza aki ismer ilyen családot, vagy jártassabb ebben a kultúrában, mert lehet kamu az egész dolog, és nem akarja, hogy zavarjam.
2018. febr. 21. 23:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

4. válaszoló vagyok, Franciaországban élek.

Ilyesmiről még életemben nem hallottam.

Ha a férfi tényleg valmi arab diplomata, és a szolgálati lakásban fél az esetleges lehallgatástól (bár nem látom be, milyen hadititkokat beszélhetsz a barátnőddel), akkor bárhonnan felhívhat, vagy te is rácsöngethetsz egy megbeszélt időpontban.

Nem hiszem, hogy két hétig állandóan az ő lakásukban ücsörögne.

Valahogy nekem is kamus kifogásnak tűnik az egész, de remélem, hogy mindketten tévedünk.

De mondom, ismerek kevert házasságban élőket itt is, de ilyen problémával vagy kifogással még sosem találkoztam.

2018. febr. 22. 00:23
 7/10 anonim ***** válasza:
27%
Nem azért mondom, de a diplomaták nem szoktak helyiekkel házasodni, többek közt mert a kiküldetés nem örökre szól.
2018. febr. 22. 01:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Gyanítom, hogy akkor tényleg csak hazudik és nem akarja, hogy kiderüljön van valakije itthon. Mielött kiment előtte veszekedett is velem, hogy hogy mertem kitenni egy közös képet a facebookjára. Meg poénosan írta nekem, hogy össze akarták hozni az arab fickó tesójával, valami Assinnal. Közben meg látom, hogy régóta ismerőse. Igaz ennek korábban nem láttam jelenöségét, mert 47 éves, és sokan társkeresőnek nézik a facebookot, felveszik ismerősnek, meg likeolják a képeiz. De ezek után tényleg olyan mintha úgy ment volna ki mintha pasit akarna fogni, és ott senki sem tud rólam ezért nem hívhatom, mert akkor kiderülne a hazugsága. Elvarazsolta a kinti élet, meg gondolom járnak mindenfele most ami tetszik neki. Olyant is írt tegnap, hogy szeptemberben is kimegy, sőt keres kinn munkát. Vasárnap jön elvileg haza, kiváncsi leszek mit megmaradunk-e, gyanítom, hogy ezek után nem.
2018. febr. 22. 04:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Szakíts vele te, ha már eddig eljutott a megcsalós elméleted.
2018. febr. 22. 06:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"össze akarták hozni az arab fickó tesójával,"

- elég szar poénos dolog ez. Azt hiszem elmondhatjuk, ezt a lányt országos szinten elvesztettük.

2018. febr. 22. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!