Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi történne, ha szókimondó...

Mi történne, ha szókimondó zenékkel hirdetnének a falusi hangosbemondókba?

Figyelt kérdés

Nálunk még szoknak hirdetni, ha valami árusok jönnek, vagy valami fontos közlemény van a hivatalban.

Rendszeresen vannak olyan angol számok, amiben káromkodnak (fuck, bitch...) de az a fiatalokat nem zavarja a nyugdíjasok meg nem értik.

Tegnap cardi b- i like it c. zenével hirdettek.

Mi lenne ha valami magyar,káromkodós zene lenne?

2018. aug. 1. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ízlés szerint megszűrné a leendő ügyfeleket, és bizony nem a jobb ízlésűek választódnának ki.
2018. aug. 2. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést.

Ilyen reklám dallamok, mint: D@non, a rudi, nem tudom abbahagyni, ebéd , vagy vacsi, nem baj, nyugi, nyugi

Vagy @viko hasábburgonya, véget nem érő ízcsoda

?

Hát , nemtom szerintem a köz nem tartaná túl ízlésesnek; minimum 1-2 ember nagyon megbotránkozna rajta valszeg, és nem tudna vele magbarátkozni, ha rájuk ömlene egy rakat káromkodás egy ilyen közbemondóból. Egy hangszóróból az utcán , amit ki se tudnak ők maguk kapcsolni; úgyhogy őket mindenképpen meg kéne kímélni ettől, tehát valszeg nem lenne ilyen bevezetve; és ilyen káromkodási-téren mindenki elégedett lenne; mert nem kell ilyesmit elviselnie, tolerálnia, megszoknia.

2018. aug. 2. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
*Mármint azt nem venné ízlésesnek, ha nyomatnának ilyen dallamokat -egyrészt amikor csak sétálni akar, és nem kér pl hangos reklámot, amúgy se lenne jó ötlet, mert elterelhetné a kocsisok figyelmét; na szóval ha ezeket a fajta reklámdallamokat teletűzdelnénk káromkodással, annak nem örülnének. Tehát szerintem ezt nem kéne megtenni, mert ez is pl lehetne akár nyugalom megzavarására alkalmas. Tehát jók ezek a dallamok, és szerintem faja, ha nincsenek teletűzdelve káromkodásokkal:) Jó ez így, meg direkt ilyen kellemes, békés hangulatot idéz fel. Ez még pl tök jó pluszban is, hogy ilyen barátságos hangulatot idéz elő egy reklám, mint amilyent oda idéztem föntebb.
2018. aug. 2. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
*Szóval, hogy olyan kis könnyed, és nem akar túl sok lenni, hanem tényleg kellemes érzetet, hangulatot idéz fel, és az embernek jobb kedve lesz tőle. :)
2018. aug. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!