Mi történne, ha szókimondó zenékkel hirdetnének a falusi hangosbemondókba?
Nálunk még szoknak hirdetni, ha valami árusok jönnek, vagy valami fontos közlemény van a hivatalban.
Rendszeresen vannak olyan angol számok, amiben káromkodnak (fuck, bitch...) de az a fiatalokat nem zavarja a nyugdíjasok meg nem értik.
Tegnap cardi b- i like it c. zenével hirdettek.
Mi lenne ha valami magyar,káromkodós zene lenne?
Nem értem a kérdést.
Ilyen reklám dallamok, mint: D@non, a rudi, nem tudom abbahagyni, ebéd , vagy vacsi, nem baj, nyugi, nyugi
Vagy @viko hasábburgonya, véget nem érő ízcsoda
?
Hát , nemtom szerintem a köz nem tartaná túl ízlésesnek; minimum 1-2 ember nagyon megbotránkozna rajta valszeg, és nem tudna vele magbarátkozni, ha rájuk ömlene egy rakat káromkodás egy ilyen közbemondóból. Egy hangszóróból az utcán , amit ki se tudnak ők maguk kapcsolni; úgyhogy őket mindenképpen meg kéne kímélni ettől, tehát valszeg nem lenne ilyen bevezetve; és ilyen káromkodási-téren mindenki elégedett lenne; mert nem kell ilyesmit elviselnie, tolerálnia, megszoknia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!