Lehet őket fikázni, de sikeresek. Azzal a Petőfi Sándor számukkal nagyot csaptak a lecsóba. Jópofa grimaszokat vágnak meg röhejesen mozognak, szerintem ez is belejátszik a sikerbe.
2018. júl. 31. 11:32
2/10 anonim válasza:
Egy számukat hallottam eddig, és azt már többször is meghallgattam, mert szerintem tök jó.
2018. júl. 31. 17:54
3/10 anonim válasza:
A helyzet az, hogy még a borzalmas zenéjükre még azt mondom, hogy oké, de emberileg sem valami kiemelkedőek, szerethetőek, sőt. Fent van a neten egy csomó live-ja például Lil G-nek, ahol mindenféle buta kifogással húzza ki magát a vádak alól, miszerint nem tud énekelni.
Ami pedig a zenéjüket illeti, egyrészt non-copyrightos instrumentálokat töltenek le a netről és arra tátognak rá valamifajta szöveget, másrészről hangjuk is csak az autotune-nak köszönhetően van.
2018. aug. 2. 20:23
4/10 anonim válasza:
Cringe
2018. aug. 15. 22:17
5/10 anonim válasza:
Lilg nagyképű a videói alapján,nagyon fent hordja az orrát. Fanni meg. Érdekes személyiség lehet. Zenéjüket meghallgatom, nem rosszak, de biztos nem lennék a barátnőjük😀
2018. nov. 22. 14:22
6/10 anonim válasza:
Lil G: nagyon szép és jobb rapper mint Nemazalány, kicsit nagyképű de jó fej, sátánistának vallja magát.
NEMAZALÁNY: nagyon szép ő is és jobb hangja van Lil G-nek, ő nagyon rendes és jó fej, szereti a családját, nagyon vallásos.
2019. ápr. 23. 15:37
7/10 anonim válasza:
6-os, egy vallásos embernek nem szabad káromkodnia meg piálnia nem? XD
2019. máj. 10. 06:28
8/10 anonim válasza:
Szomorù, hogy egyáltalán igèny van rájuk. Gzsztustalan szar a zenèjük.
2019. júl. 20. 02:59
9/10 anonim válasza:
Lilg nem sátánista*
2020. márc. 22. 00:06
10/10 anonim válasza:
1-es így 2,5 évvel később hogy értékeled?
Csak azért kérdezem mert süllyednek és saját magukat járatják le napról napra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!