Hol tudnék rapp karrierbe kezdeni? Fel szeretnék törni úgy mint Nemazalany meg a Lil g Bocsi ha rossz a kategória
Figyelt kérdés
2018. jún. 26. 19:04
2/24 A kérdező kommentje:
Igen feltörtek
Már megvan a 10 millió megtekintésük a youtubeon
2018. jún. 26. 19:19
3/24 A kérdező kommentje:
Akkor lehet rossz a példa
Hozzuk akkor inkább az Ak26 ot
2018. jún. 26. 19:20
4/24 anonim 

válasza:

Húha ezek mind kamu emberek :) csodálom hogy valakinek ok meg a példa képeik.
5/24 anonim 

válasza:

"Igen feltörtek
Már megvan a 10 millió megtekintésük a youtubeon"
A kérdést már meg is válaszoldat magadnak, de segítek meg súgom neked: a youtubeon.
6/24 anonim 

válasza:

csinálj valami fost, aztán küldd el dancsónak...ő majd csinál róla videót és utána boldog boldogtalan nézni fogja...meg 10ből 9 ember próbálkozik a "lájk ha dancsótól jöttél" kommentel.
7/24 anonim 

válasza:

A mai youtube celebek karrierjét tényleg Dancsó indította be. De ez csak ideig óráig tart.
8/24 anonim 

válasza:

Na ezért van ezeknek ekkora megtekintésük, mert akkor vacak, hogy kikerül a napisza.rra, vagy kifigurázza a Dancsó, ahogy az előzőek mondják. Hát ha téged ez nem zavar, akkor csinálj. Ha annyi tehetséged van (nincs), mint ezeknek a csajoknak, az sem számít, bárkiből lehet hülye.
9/24 A kérdező kommentje:
Hát az Ak26 az előtte is feltört Dancsó videói elott
Attól mert ti nem ismeritek
Jah és Giajjenno Olaszországba jár turnézni nem tudom miről van szó
2018. jún. 27. 15:19
10/24 anonim 

válasza:

Hát én Dancsó videójában hallottam először erről a Ak26-ról, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!