Nektek tetszik Nemazalany és Lil g munkássága? Nekem nagyon nem tudom miért szidják őket annyian
Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 16:15
1/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem , hogy nekem tetszik
2018. jún. 28. 16:16
2/16 anonim válasza:
A zene nálam ott kezdődik hogy van benne hangszer.
Hangjuk konkrétan NINCS! Agyon van effektezve, de annyira hogy az effekt rengetegből még a hangjukat se lehet igazán hallani.
A szövegeik borzalmasak!
Semmit mondó hülyeségek!
Tehetségtelen mind a kettő!
3/16 anonim válasza:
Azt meg se említettem hogy úgy néznek ki mint kettő k*rv*.
4/16 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszod
Bár ők így is befutottak
2018. jún. 28. 21:41
5/16 anonim válasza:
Az befutás hogy sok megtekintésük van YouTube-on? Az zene a hangszereknél kezdődik. A szővegeik is bugyuták.
6/16 anonim válasza:
Akkor érvelj mellettük hogy miért jók. (a 2. kommentelő voltam)
7/16 anonim válasza:
Nem vetted észre hogy a sz*rr* van igény?
Ott az ak26, az is ugyan olyan igénytelen borzadály mint ez a két k*rv*. (a 2. kommentelő voltam megint)
8/16 anonim válasza:
Inkább járnának iskolába. Nem ártana nekik.
9/16 anonim válasza:
Nem tetszik, a szövegeik semmitmondóak és értelmetlenek, szerintem azt se tudják miről "énekelnek". Ráadásul a környékemen lévő szórakozóhelyen véletlenül beléjük botlottam és a valóságban mindkettőnek szörnyű hangja van.
10/16 A kérdező kommentje:
Hát abban igazatok van hogy nem a legjobb a hangjuk
De miért kell minden zenében az ertelmet keresni
Én ezt nem értem
Bulizni jó erre a zenére
2018. jún. 30. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!