Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért mondják az olaszokra...

Miért mondják az olaszokra hogy "cigány nép"? Konkrét tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Én speciel sokadik országban döbbenek meg azon, hogy a fiúk / férfiak simán igényesebbek, mint a nők. És ezt nem csak én látom, más is mondja, aki külföldi.

Szépségszalonos meséli nekem h tényleg még aki foglalkozik is magával, az is csak úgy éppen csak látszatra, de pl csak nyárra szőrtelenítenek, mondván télre minek stb.

Én meg azon akadtam ki, h teljesen természetes h heti 1-2x tusolnak / fürdenek, és hülyének héznek h miért kellene többször. És ezt se 1-2 ember alapján, hanem amolyan általános jelenségként tapasztaltam (bár meg kell hagyni, a görögöknél detto, viszont a spanyolok meg nagyon tisztaságmániásak, akár napi 2-3x is, azaz teljesen déli sajátosságnak se nevezném ezt).

Megosztaná a tapasztalatát, akinek van saját ismerete? köszönöm

2018. júl. 28. 10:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
22%

"csak láttak valami ostoba filmet 70-ben." :)

Nézzétek meg ezt a filmet és utána mondjátok, hogy nem cigányok!

[link]

2019. jan. 6. 00:27
 22/29 A kérdező kommentje:

én már semmit se értek.

azóta is beszéltem meg voltam egy helyen két olasz sráccal, az egyik palermoi a másik nápolyi, és mindkettő hülyeségnek tartotta h naponta tusolni, a heti átlag 1-et bőven elégnek tartják.

most akkor kinek higgyek már? ... nemtom, érdekes.

2019. jan. 11. 09:52
 23/29 anonim ***** válasza:
24%
Csak mondom, hogy a németek is csak kétnaponta fürdenek. A napi tisztálkodás magyar sajátosság. 😂😂😂
2019. jan. 11. 09:56
 24/29 anonim válasza:
49%
Hát figyu én egy hetet töltöttem Szícilián csereprogramon,örökre elment a kedvem az ilyenektől..nagyon skótok és tirpákok az olasz tinédzserek,velem kifizetteték a vacsorám.Büdös a szájuk,heti kétszer ha fürdenek.Divatosnak divatosak de a legújabb Versace póló és a hónaljszag számomra nem fér össze
2019. jan. 20. 19:42
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
4-es mi bajod van a cigányokkal?? Kedvellek neked is nagy a szád olasz buznyák! Mi?? De ha oda kéne állni, akkor a gatyádba csinálsz! 😂😂
2019. febr. 14. 21:38
 26/29 anonim válasza:
#21: tény hogy zseniális film, de azért nehogymár egy vígjátékból általánosítsunk.............
2019. febr. 15. 10:37
 27/29 A kérdező kommentje:

na kb jól leírtad, ami nekem is volt a megérzésem, majd aztán némileg a tapasztalatom is, csak azt nem tudtam, ez mennyire általános ... de igen, ez a nem fürdés de külsőre minden nagyon menő -kép nagyon találó

2019. febr. 15. 14:01
 28/29 anonim ***** válasza:
Na, itt Pesten meg minden csupa kutyaszar, pisa van az utcan, szemet, kosz. Olaszorszagban a turistamentes teruleteken nincs ilyen. Eszaki varosok sokkal tisztabbak mint Budapest. Jobban vigyaznak a muemlekeikre stb. Ne higgyuk, hogy mi itt kulonbek vagyunk. Ott is vannak koszmok megitt is. De ez egy marhasag,hogy elegansak kozbe meg nem furdenek.
2019. febr. 15. 21:17
 29/29 anonim válasza:

Utolsó,Magyarországon a turistamentes városokban szintén nem szemetelnek.

Róma is kb. ugyanolyan koszos,mint Budapest

2019. márc. 10. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!