Miért mondják az olaszokra hogy "cigány nép"? Konkrét tapasztalatok?
Én speciel sokadik országban döbbenek meg azon, hogy a fiúk / férfiak simán igényesebbek, mint a nők. És ezt nem csak én látom, más is mondja, aki külföldi.
Szépségszalonos meséli nekem h tényleg még aki foglalkozik is magával, az is csak úgy éppen csak látszatra, de pl csak nyárra szőrtelenítenek, mondván télre minek stb.
Én meg azon akadtam ki, h teljesen természetes h heti 1-2x tusolnak / fürdenek, és hülyének héznek h miért kellene többször. És ezt se 1-2 ember alapján, hanem amolyan általános jelenségként tapasztaltam (bár meg kell hagyni, a görögöknél detto, viszont a spanyolok meg nagyon tisztaságmániásak, akár napi 2-3x is, azaz teljesen déli sajátosságnak se nevezném ezt).
Megosztaná a tapasztalatát, akinek van saját ismerete? köszönöm
"csak láttak valami ostoba filmet 70-ben." :)
Nézzétek meg ezt a filmet és utána mondjátok, hogy nem cigányok!
én már semmit se értek.
azóta is beszéltem meg voltam egy helyen két olasz sráccal, az egyik palermoi a másik nápolyi, és mindkettő hülyeségnek tartotta h naponta tusolni, a heti átlag 1-et bőven elégnek tartják.
most akkor kinek higgyek már? ... nemtom, érdekes.
na kb jól leírtad, ami nekem is volt a megérzésem, majd aztán némileg a tapasztalatom is, csak azt nem tudtam, ez mennyire általános ... de igen, ez a nem fürdés de külsőre minden nagyon menő -kép nagyon találó
Utolsó,Magyarországon a turistamentes városokban szintén nem szemetelnek.
Róma is kb. ugyanolyan koszos,mint Budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!