Malmö vélemények és tapasztalatok?
Sziasztok .
Ugy adodott, hogy munkat kaptam Malmo ben . Nem sok jot hallottam rola viszont nincs most sok valasztasom ( itthon maradok es keresek 100-120.000 Ft ot vagy kimegyek es keresek 5-6 szor ennyit) fiatal vagyok még es ugy erzem most kell lepnem hogy megalapozzam a jovomet. Tapasztalatokra lennék kivancsi Malmovel kapcsolatban lehetoleg olyanoktol akikbeltek kint . Mire kell odafigyelni hogy ne legyen problema a bevandorlokkal? minden jotanacsot meghalgatok es elfogadok . Lebeszelni kerlek ne probaljatok mert mindenkepp megyek ! Szinte muszaly kimennem! 19/F
Azért annyira nem vészes a helyzet! A bevándolrók nem mennek oda minden fehérhez és ütik le. Nyilván vannak rosszabb környékek, ahol sok a balhé, de azért egy teljesen élhető város. Igaz most megszaporodtak a gyilkosságok, de általában ezek a bűnözök közötti balhék eredménye.
Hivatalos adat szerint tavaly 31 embert lőttek le az országban. Akkor Göteborg vitte a pálámt, most Malmö vezet, Jövőre majd biztos Stockholm lesz.
Hogy állsz a lakás bérléssel? Van? Ha nincs, akkor nehéz ügyed lesz. Ha találsz oda kell figyelni hogy hol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!